Τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας για δενδρύλλια κάνναβης σε Ήπειρο και Αττική! 8 συλλήψεις (video)

14:32 16/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Την πιο οργανωμένη επιχείρηση παράνομης καλλιέργειας κάνναβης εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών της ΕΛΑΣ συλλαμβάνοντας 8 άτομα, ξεριζώνοντας περισσότερα από 3400 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχές της Άρτας, Πρέβεζας και Αττικής.

Κατασχέθηκαν 4,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε δέματα, 30.865 ευρώ, 17 κινητά τηλέφωνα, γεωργικά εργαλεία και εξοπλισμός τυποποίησης και συσκευασίας, εξωλέμβια μηχανή, αντλίες ακόμη κι ένα ηλιακό πάνελ που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια-ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Είχε προηγηθεί πολύμηνη

και εντατική έρευνα η οποία κατέληξε σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε υπαίθριους χώρους όπου καλλιεργούνταν τα δενδρύλλια, σε σπίτια και σε αυτοκίνητα στις παραπάνω περιοχές.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί συνοδών σκύλων PATROL των Τμημάτων Ασφαλείας Άρτας και Ιωαννίνων και του Γραφείου D.E.A. Αθηνών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία οι 8 συλληφθέντες (έξι αλλοδαποί, δύο Έλληνες) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, (για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αλλοδαπών), είναι ηλικίας 24 έως 59 ετών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

 

To άρθρο Τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας για δενδρύλλια κάνναβης σε Ήπειρο και Αττική! 8 συλλήψεις (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα