Τέλος ο Χάνσι Φλικ από τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας

18:14 10/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Εθνική ομάδα Γερμανίας έκανε γνωστό πως ο Χάνσι Φλικ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των πάντσερ, με τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου να πληρώνει το μάρμαρο των άσχημων εμφανίσεων του τελευταίου διαστήματος.

Η Εθνική Γερμανίας μετά την βαριά ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία και σε συνδυασμό με τις άσχημες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου Νοεμβρίου, χρειαζόταν μια αλλαγή προκειμένου να μπορέσει να γυρίσει τον διακόπτη.

Κάπως έτσι η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε πως ο

Χάνσι Φλικ δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με αποτέλεσμα ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία των «πάντσερ».

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστός θα είναι ο διάδοχος του, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα γερμανικά ΜΜΕ, ο επικρατέστερος είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

 

Gesellschafterversammlung und Aufsichtsrat der DFB GmbH und Co. KG haben heute auf Vorschlag von DFB-Präsident Bernd Neuendorf beschlossen, Bundestrainer Hansi Flick sowie die beiden Co-Trainer Marcus Sorg und Danny Röhl mit sofortiger Wirkung von ihren Aufgaben zu entbinden. pic.twitter.com/WtAcUxJvb2

— DFB-Team (@DFB_Team) September 10, 2023

To άρθρο Τέλος ο Χάνσι Φλικ από τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα