Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΠΑΟΚ κι ΕΠΟ διαφωνούν για αλλαγή του προγράμματος

16:30 6/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Cosmote TV είχε προτείνει πριν λίγες ημέρες να ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22:00 κι όχι στις 20:00 όπως έχει οριστεί, ωστόσο η ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή ώρας.

Η Cosmote

TV είχε προτείνει να ξεκινήσει ο τελικός στις 22:00 λόγω του Final Four της Euroleague, ωστόσο αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο και το αίτημα απορρίφθηκε εξ αρχής.

Εξάλλου, η ώρα έναρξης συμφωνήθηκε να είναι στις 20:00 και με την Ελληνική Αστυνομία, στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη (5/5).

Στο μεταξύ, με επιστολή στην ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως δεν αποδέχεται την αλλαγή στην ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: «Ο ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης τέτοιου θέματος για λόγους -εκτός της τυπικής δέσμευσης που απορρέει από την προκήρυξη- που αφορούν τόσο την ήδη προγραμματισμένη μετακίνηση φιλάθλων και ομάδας, όσο και το σφιχτό χρονοδιάγραμμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Το γεγονός εξάλλου ότι ο βασικός όγκος φιλάθλων μας θα προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, κάνει αποτρεπτική τη μετακίνηση του αγώνα την Κυριακή, λόγω του εργάσιμου της επόμενης μέρας».

To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΠΑΟΚ κι ΕΠΟ διαφωνούν για αλλαγή του προγράμματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα