Τελεσίγραφο από την ΑΑΔΕ σε μεγάλους οφειλέτες

07:37 21/5/2025 - Πηγή: NewsIt

Ειδοποιητήριο από την ΑΑΔΕ θα λάβουν τις επόμενες μέρες όσοι έχουν χρέη προς την Εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία άνω των 150.000 ευρώ, τα οποία έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα για τουλάχιστον ένα χρόνο, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή

Το ειδοποιητήριο είναι ουσιαστικά ένα τελεσίγραφο για να σπεύσουν να ρυθμίσουν την οφειλή τους έως τις 20 Ιουνίου, ειδάλλως το όνομά τους θα περιληφθεί στη λίστα των μεγαλοοφειλετών η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα στο τέλος του ίδιου μήνα. Υπολογίζεται ότι είναι περίπου 28.000.

Αποτελούν το 1%των οφειλετών, αλλά χρωστούν το 90% των 160 δισ. ληξιπρόθεσμων οφειλών. Για να αποφύγουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους οι οφειλέτες θα πρέπει να ενταχθούν στην πάγια ρύθμιση των 24 ή 48 δόσεων.

To άρθρο Τελεσίγραφο από την ΑΑΔΕ σε μεγάλους οφειλέτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελεσίγραφο, ΑΑΔΕ,telesigrafo, aade