Τάσος Φωτινιάς: Το παρουσιάζει σαν δικό του, δεν με έχει αναφέρει πουθενά

21:54 26/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Τάσος Φωτινιάς και ο Σπύρος Μακρής σε μια on air διαμάχη!

Για το τραγούδι “Μπαμ μπαμ” προχώρησαν σε ετεροχρονισμένες δηλώσεις ο τραγουδιστής Τάσος Φωτινιάς και ο συνθέτης Σπύρος Μακρής στον αέρα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes.

«Πριν από περίπου επτά μήνες κυκλοφόρησα ένα τραγούδι, σε στίχους Σπύρου Μακρή, που ονομάζεται «Μπαμ Μπαμ». Ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό, εκεί που καθόμουν, ενημερώθηκα ότι κάποιος

άλλος πάει να κυκλοφορήσει το τραγούδι.

Προσπάθησα να βρω τον συνθέτη, δεν τον βρήκα ποτέ, το ν άλλον τραγουδιστή δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ψάξω. Στην πορεία είδα και γω ότι έχει μπει στη διαδικασία ένας άλλος καλλιτέχνης να το κυκλοφορήσει, όπως και έγινε, ο οποίος το παρουσιάζει σαν δικό του και δεν με έχει αναφέρει πουθενά εμένα» τόνισε αρχικά ο κ. Φωτινιάς.

«Το κομμάτι δεν είχε κλείσει ούτε επτά μήνες, γι’ αυτό και το λέμε και κλοπή! Ακόμα έπαιζε από μένα, δεν είχε προλάβει να διαφημιστεί καλά καλά» πρόσθεσε, ακόμα, ο τραγουδιστής. «Αφού κυκλοφόρησε το τραγούδι ο άλλος καλλιτέχνης, ξαφνικά ανάρτησε ένα σχόλιο το οποίο έλεγε πως «η μουσική δεν φυλακίζεται και όλοι μπορούμε να τραγουδάμε».

Το συμβόλαιο για το τραγούδι… τους κάλυπτε στο ότι μετά από έξι μήνες μπορεί ο συνθέτης να δώσει το κομμάτι όπου θέλει.

Κάτι όμως που δεν το κάνει κανένας, όταν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί που λέμε. Τώρα ο κ. Μακρής, επειδή ξαναπήρε λεφτά προφανώς, το έδωσε και υποστηρίζει ότι είναι καλυμμένος γιατί με το που έκλεισαν έξι μήνες, το κομμάτι βγήκε».

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Σπύρος Μακρής έκανε τη δική του τοποθέτηση δίνοντας τις απάντησεις του. «Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με ένα τραγούδι που λέει… Μπαμ μπαμ, τόσο μπαμ μπαμ, τόσο μπαμ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο συνθέτης.

«Ξέρετε πως αν ένα τραγούδι δεν γκελάρει τον πρώτο καιρό, ήρθε ο Αλέξης Πρεβενάς μετά και μου ζήτησε να το ξαναβγάλει και του είπα «με χαρά μου». Αυτό έγινε. Τώρα, αν έκανα λάθος ή αυτά που λέει ο Τάσος ότι του το κλέψαμε και τέτοια… Το τραγούδι είναι δικό μου, στίχοι – μουσική. Δεν γκέλαρε το κομμάτι με τον Τάσο και το έδωσα κάπου αλλού».

To άρθρο Τάσος Φωτινιάς: Το παρουσιάζει σαν δικό του, δεν με έχει αναφέρει πουθενά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα