Τάσος Μπακασέτας: Τούρκος τηλεσχολιαστής του «επιτέθηκε» για το ταξίδι με τη σύντροφο του και βρήκε μπελά

21:11 10/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο δημοσιογράφος, Κεμάλ Μπελγκίν έπιασε στο… στόμα του τον Τάσο Μπακασέτα και αμέσως βρέθηκε στο “στόχαστρο” των τηλεθεατών, που ζήτησαν την απόλυση του.

Ο Τασος Μπακασέτας είναι εκτός αποστολής της Εθνικής Ελλάδας, για τα τελευταία της ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο αρχηγός της “γαλανόλευκης” έχει συμπληρώσει κάρτες και θα χάσει το ματς με τη Ισπανία,άλλα είναι και τραυματίας, οπότε δεν θα βρεθεί ούτε στο ματς ε το Κόσοβο (θα μείνει

στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες).

Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία, το σχόλιο ενός δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα, προκάλεσε… κύματα αντιδράσεων.

Ο 75χρονος Κεμάλ Μπελγκίν αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Έλληνα μεσοεπιθετικού στον αέρα εκπομπής του «A Spor», με αφορμή ένα πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο Μπακασέτας με τη σύντροφό του στην πόλη Ουζουνγκόλ (τουριστικό θέρετρο στα νότια της Τραπεζούντας).

Το συγκεκριμένο ταξίδι φαίνεται πως έγινε, σε ήμερα που ο Μπακασέτας είχε ρεπό από την Τραμπζονσπορ. Ο δημοσιογράφος συνέδεσε το συγκεκριμένο ταξίδι με τον τραυματισμό του Έλληνα διεθνή παίκτη.

«Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει; Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον Ομέρ Ουρουντούλ: “Ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό”. Μου απάντησε: “Μην το λες” και του είπα: “Θα δούμε” και έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπελγκίν.

Το σχόλιο αυτό ήταν αρκετό για να γίνει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος… κόκκινο πανί στους φίλους της ομάδας της Τραπεζούντας.Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που -μέσω των social media– ζήτησαν την άμεση απόλυσή του από το κανάλι!

Oyuncumuz BAKASETAS’ın İzinli gününde NİŞANLISI ile gittiği gezi için bir spor kanalında söylenenleri dinlerken ben UTANDIM!

Kendi kirli fantazi dünyasının ürünü ithamların sahibi Kemal belgin’i kınıyor, TV kanalını da oyuncudan özür dilemeye davet ediyorum.

İğrençsiniz! pic.twitter.com/00HzdbOQUJ

Aziz Sancak (@azizsancak) November 10, 2021

 

Değerli Turkuvaz medya ve A Spor’a bir sorumuz olacaktır. Geçen sezon Konyaspor maçında darbeden dolayı sakatlanan Abdülkadir Ömür’e alay ederek propaganda yapan yorumcu geçtiğimiz gün bu seferde darbeye bağlı sakatlık yaşayan Tasos Bakasetas’ın sakatlığını saha dışına çekmeye+ pic.twitter.com/QW2hxxEx14

— HIRÇIN FIRTINA ﺦ (@hircinfirtina61) November 10, 2021

Η σύντροφος του Τάσου Μπακασέτα, Λία Αβραάμ

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lia avraam (@liaki_a)

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lia avraam (@liaki_a)

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lia avraam (@liaki_a)

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lia avraam (@liaki_a)

 

To άρθρο Τάσος Μπακασέτας: Τούρκος τηλεσχολιαστής του «επιτέθηκε» για το ταξίδι με τη σύντροφο του και βρήκε μπελά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα