Τάιλερ Μακμπέθ για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα είμαστε τυχεροί αν αποκτήσουμε παιδιά - Μαγειρεύει πολύ καλά παϊδάκια»

01:28 17/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη στον ΑΝΤ1, ο Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε για τη γνωριμία τους στη Νέα Υόρκη και την αλλαγή

στην καθημερινότητα τους, λόγω της αναγνωρισιμότητας.

“Όταν πήραμε την απόφαση να διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζαμε ότι οι ζωές μας θα άλλαζαν”, είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη. “Τώρα, όπου κι αν πάμε, μας αναγνωρίζουν”, τόνισε, σημειώνοντας ωστόσο ότι κάποιες πτυχές της ζωής τους, θα ήθελαν να τις κρατήσουν ιδιωτικές και ότι δεν είναι εύκολο να έχουν μια κάμερα να τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.

“Η ζωή μου δεν άλλαξε με τη δημοσιότητα, δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος, όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα” υπογράμμισε, για να προσθέσει: “Θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό”.

“Είμαστε πολύ της οικογένειας”, υπογράμμισε ακόμη, ενώ είπε ότι λατρεύει την Ελλάδα και δεν έχει νοσταλγήσει τις ΗΠΑ.

Μιλώντας για τη ζωή του με τον Στέφανο Κασσελάκη και για κάποιες από τις προσωπικές τους στιγμές, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μαγειρεύει πολλά πράγματα, ωστόσο “μαγειρεύει πολύ καλά παϊδάκια”.

To άρθρο Τάιλερ Μακμπέθ για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα είμαστε τυχεροί αν αποκτήσουμε παιδιά - Μαγειρεύει πολύ καλά παϊδάκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάιλερ Μακμπέθ, Στέφανο Κασσελάκη, - Μαγειρεύει,tailer makbeth, stefano kasselaki, - mageirevei