ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας δεν θα κουραστεί να καταθέτει την ερώτηση μέχρι να απαντήσει ο Μητσοτάκης

16:57 21/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Αποφασισμένος να επανακαταθέσει την επίκαιρη ερώτηση «για το φιάσκο σε βάρος των επιστημόνων όσο και για το πάρτι αδιαφάνειας» εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, πηγές της Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας πληροφορίες για το πως θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε σήμερα (21.04.2020) στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας

ζητώντας απάντηση για το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, έλεγαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φυγομαχεί.

Click4more Τσίπρας σε Μητσοτάκη για τα Voucher: Εξευτελιστική ψευτοκατάρτιση, κατασπατάληση δημόσιου χρήματος

«Μετά την επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο με τα εξευτελιστικά προγράμματα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, ο κ. Μητσοτάκης φυγομαχεί με τακτικισμούς.

Διαρρέει ότι θα μετατρέψει – κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής – την επίκαιρη ερώτηση σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών γενικά και αόριστα για την πανδημία και την οικονομία.

Όσο και να το αποφεύγει, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να έρθει στην Ώρα του Πρωθυπουργού και να απολογηθεί. Τόσο για το φιάσκο σε βάρος των επιστημόνων, όσο και για το πάρτι αδιαφάνειας και τον χορό εκατομμυρίων σε ΚΕΚ με πρόσχημα τη δήθεν ενίσχυση δικηγόρων και μηχανικών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα κουραστεί να επανακαταθέτει την ερώτηση μέχρι να έρθει στη Βουλή με απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης».

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας δεν θα κουραστεί να καταθέτει την ερώτηση μέχρι να απαντήσει ο Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα