Συγγενής του ζευγαριού που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς, σώζοντας τα δίδυμα μωράκια του, μίλησε αποκλειστικά στο «Live News»

17:37 17/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντβιρ, συγγενής του ζευγαριού που δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ, ενώ προσπαθούσε να σώσει τη ζωή των δίδυμων μωρών τους, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για τις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές στο κιμπούτς. 

«Αφού ξεκίνησαν να πέφτουν οι βόμβες και οι πύραυλοι στο κιμπούτς μας, η αδερφή μου κατάλαβε ότι θα κρατήσει πολύ αυτή τη φορά και πήγε να φτιάξει μπουκάλια γάλα για τα μωρά. Οι τρομοκράτες μπήκαν στο σπίτι και την πυροβόλησαν στην κουζίνα. Ο σύζυγός της ο Ιτάι προσπάθησε να μπλοκάρει

την είσοδο του καταφυγίου έτσι ώστε να μην καταφέρουν να πιάσουν τα δίδυμα. Εκεί τον βρήκαν. Ήμουν κι εγώ στο κιμπούτς με την οικογένειά μου στο δικό μας καταφύγιο. Οι γονείς μου και δύο ακόμα αδερφές μου. Δεν είχαμε ρεύμα, καθόλου φως, καθόλου αέρα. Καθόμασταν στο καταφύγιο. Κάναμε ησυχία στο σκοτάδι και περιμέναμε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Ο γιος μου είναι 11 μηνών», περιέγραψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ δύσκολα στο καταφύγιο, ήταν σκοτεινά. Οι βόμβες, οι πυροβολισμοί και οι φωνές, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Μας απομάκρυναν μετά από 27 με 28 ώρες εκτός από την αδερφή μου και τον σύζυγό της που δολοφονήθηκαν. Δεν έχουμε κάνει ακόμα την κηδεία της αδερφής μου. Περιμένουμε να πάρουμε την σορό της. Το σημαντικό είναι τα δίδυμα να έχουν ό,τι χρειάζονται».

To άρθρο Συγγενής του ζευγαριού που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς, σώζοντας τα δίδυμα μωράκια του, μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα