Συνέντευξη Π. Μονεμβασιώτης – Η Βενέτης πριν και μετά την πανδημία

10:28 29/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Τα σχέδια της Βενέτης για τη διοργάνωση δεξιώσεων και την ανάπτυξη νέων concepts που εξειδικεύονται στο παγωτό, την πίτσα και τον καφέ, αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο newsit.gr και τη Μαίρη Παπακωνσταντίνου.  

Μιλά επίσης, για τις προτάσεις εξαγοράς που δέχθηκε και τους λόγους που τις απέρριψε, ενώ αναλύει, τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόφαση

να κλείσει πέντε καταστήματα εν μέσω πανδημίας κι εξηγεί πώς ο Covid -19 που διαδέχθηκε την δεκαετή οικονομική κρίση, επηρεάζει τις στρατηγικές επιλογές των επιχειρήσεων.  

«Είχαμε στο μυαλό μας να κλείσουμε 15 ακόμη καταστήματα» τονίζει στη συνέντευξή του κι εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν το έκανε τελικά.  Όπως εξηγεί, «Τα δύσκολα ξεκίνησαν από το Μάρτιο του 2020. Στο κλείσιμο της χρονιάς η Βενέτης είδε τις πωλήσεις της να μειώνονται κατά 24% και τότε πήρε δραστικές αποφάσεις για να καλύψει την πτώση του τζίρου». 

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον κλάδο εστίασης, λίγο μετά από το άνοιγμα των καταστημάτων, ο κ. Μονεμβασιώτης σχολιάζει ότι «υπάρχει μεγαλύτερη υποτονικότητα».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

 

To άρθρο Συνέντευξη Π. Μονεμβασιώτης – Η Βενέτης  πριν και μετά την πανδημία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα