Συνάντηση Δένδια – Γκιουλέρ στο Βίλνιους: Συμφώνησαν για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης

12:31 12/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είχε συνάντηση πριν από λίγο σήμερα (12.7.2023) με τον ομόλογό του της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, προτού ξεκινήσει το τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε σε ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Twitter ότι εκείνος και ο Τούρκος ομόλογός του, συμφώνησαν να γίνουν συναντήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές

με θέμα τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Αναλυτικά ο Νίκος Δένδιας ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Συναντήθηκα με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας @tcsavunma, κ. Yaşar Güler, στο Βίλνιους, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής #ΝΑΤΟ.

Υπογραμμίσαμε τη σημασία θετικού κλίματος, διαύλων επικοινωνίας και συναντήσεων για τις διμερείς μας σχέσεις και τη συνεργασία μας βάσει Διεθνούς Δικαίου και Αρχής καλής γειτονίας. Συμφωνήθηκε η επικοινωνία δύο πλευρών για την διευθέτηση Συνάντησης για δραστηριότητες Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)».

Συναντήθηκα με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας @tcsavunma, κ. Yaşar Güler, στο Βίλνιους, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής #ΝΑΤΟ.

Υπογραμμίσαμε τη σημασία θετικού κλίματος, διαύλων επικοινωνίας και συναντήσεων για τις διμερείς μας σχέσεις και τη συνεργασία μας βάσει Διεθνούς Δικαίου… pic.twitter.com/KAoGSWtZ17

Nikos Dendias (@NikosDendias) July 12, 2023

 

To άρθρο Συνάντηση Δένδια – Γκιουλέρ στο Βίλνιους: Συμφώνησαν για μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση Δένδια – Γκιουλέρ, Βίλνιους, Συμφώνησαν,synantisi dendia – gkiouler, vilnious, symfonisan