Συναγερμός στην Γλασκώβη! Άνδρας μαχαίρωσε τουλάχιστον 3 ανθρώπους σε ξενοδοχείο

16:35 26/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα σε περιστατικό σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί μετανάστες στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και οι 3 είναι νεκροί, ενώ ο άνδρας βγαίνοντας μαχαίρωσε και έναν αστυνομικό ενώ στην συνέχεια τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν οι αστυνομικοί. 

BREAKING UPDATE!!
• Reports of 3 people dead
• Started in the hotel
• Multiple people

injured.
• Police shot suspect.
• unclearif terror related. #Glasgow #Scotland pic.twitter.com/lZxOlTLcDS

London & UK Crime.. (@CrimeLdn) June 26, 2020

«Ο δρόμος έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν αυτή τη στιγμή την περιοχή», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όπου προστίθεται ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.

UPDATE – Armed police evacuating a migrant hostel in Glasgow after a police officer was reportedly stabbed.#Glasgow #Scotland pic.twitter.com/t3i5V0gWDM

— ISCResearch (@ISCResearch) June 26, 2020

 

West George Street major incident. Understood three dead in a stairwell of hotel. Had been stabbed. Police shot suspect. pic.twitter.com/EwwnmaqUcL

— Catriona Renton (@BBCCatrionaR) June 26, 2020

Η ρεπόρτερ του BBC Catriona Renton που βρίσκεται επί τόπου έγραψε ότι οι τρεις άνθρωποι είναι νεκροί μέσα στο ξενοδοχείο.

To άρθρο Συναγερμός στην Γλασκώβη!  Άνδρας μαχαίρωσε τουλάχιστον 3 ανθρώπους σε ξενοδοχείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα