Σύλληψη 74χρονου για εμπρησμούς στην Ακράτα Αχαΐας - Κατηγορείται ότι έβαλε 7 πυρκαγιές στην περιοχή

21:55 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο 74χρονος συνελήφθη ως εμπρηστής. Στην Ακράτα είχαν εκδηλωθεί 7 πυρκαγιές μέσα σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα…

Οι έρευνες για τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές στην Ακράτα, οδήγησαν στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου που κατηγορείται για εμπρησμούς. Του έχει επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, με την υπόθεση να περνά στα χέρια εισαγγελέα. 

Ο 74χρονος συνελήφθη

σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε). Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Ακράτας και της Π.Υ. Αιγίου μετά από συντονισμένη έρευνα, ως υπαίτιος πρόκλησης 7 πυρκαγιών από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση, από 6 Μαΐου 2024 έως και σήμερα, στην περιοχή της Ακράτας στην Αχαΐα.

Στον προαναφερθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ ενημερώθηκε και ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο, εκδηλώθηκαν 21 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

 

To άρθρο Σύλληψη 74χρονου για εμπρησμούς στην Ακράτα Αχαΐας - Κατηγορείται ότι έβαλε 7 πυρκαγιές στην περιοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύλληψη 74χρονου, Ακράτα Αχαϊας - Κατηγορείται,syllipsi 74chronou, akrata achaias - katigoreitai