Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους - Ντοκουμέντα και μαρτυρίες

21:49 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης Κυριακής που πήγε στο αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους για να ζητήσει βοήθεια και κατέληξε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το τμήμα. Αβοήθητη…

Σοκαριστικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο με την τελευταία συνομιλία του κοριτσιού, με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, ενώ εκείνη βρισκόταν πια έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δευτερόλεπτα

πριν τη δολοφονία της.

Μετά την ανατριχίλα των πρώτων ντοκουμέντων που είδαν χθες (4/4/24) το φως της δημοσιότητας μέσω του LiveNews, στα οποία ακουγόταν η στιγμή που ο δράστης μαχαιρώνει το θύμα μέχρι θανάτου, σήμερα, το MEGA δημοσιοποίησε τα λεπτά που ακολούθησαν. Το κινητό τηλέφωνο του θύματος, παρέμεινε για ώρα ανοιχτό.

Η αξιωματικός υπηρεσίας και ο φρουρός του ΑΤ

Στο νέο ντοκουμέντο ακούγεται η αξιωματικός υπηρεσίας, η οποία είδε από το μπαλκόνι ότι κάτι συνέβη και κατέβηκε κάτω. Είναι η αξιωματικός υπηρεσίας που είπε στο κορίτσι να φύγει από το τμήμα και να καλέσει την Άμεση Δράση…

Η αξιωματικός υπηρεσίας ακούγεται να ρωτάει για την κατάσταση του κοριτσιού και αν έχει σφυγμό…

Στη συνέχεια, ακούγεται και ο φρουρός, να προσπαθεί να… δικαιολογηθεί στους συναδέλφους του από την Άμεση Δράση.

«Είχαν ανέβει πιο νωρίς… Πριν καταλάβουν τι είχε γίνει. Κάτι είχε, τι είχε, μαχαίρι…» ακούγεται να λέει ο σκοπός του Α.Τ. δίπλα στο φυλάκιο του οποίου, μαχαιρώθηκε η κοπέλα μέχρι θανάτου.

Πατέρας Κυριακής: «Μέχρι σήμερα δεν με έχει ενημερώσει κανείς ότι δολοφονήθηκε το παιδί μου»

Στο μεταξύ απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς της αδικοχαμένης Κυριακής. «Ο πόνος ο δικός μας δεν αντέχεται» λέει ο πατέρας της 28χρονης.

Μιλώντας στο Live News, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, καταγγέλλει ότι μέχρι και σήμερα δεν τον έχει ενημερώσει κανείς επίσημα για τη δολοφονία του παιδιού του. Αποκαλύπτει μάλιστα, ότι μόλις ο ίδιος πήγε στο Τμήμα, για να ενημερωθεί για το στυγερό έγκλημα της κόρης του, όχι μόνο δεν τον άφησαν να δει την αξιωματικό υπηρεσίας, αλλά του είπαν μάλιστα να μεταβεί στο αντίστοιχο της δυτικής Αττικής.

«Μέχρι και τώρα δεν με έχει ενημερώσει έστω και τυπικά ένας άνθρωπος της αστυνομίας ότι η κόρη μου έχει δολοφονηθεί. Εκείνο το πρωί που ενημερώθηκα από μία δημοσιογράφο για το τι έχει γίνει, έφτασα στο αστυνομικό τμήμα περίπου στις 10.00. Θα με δείτε στα βίντεο από εκείνη την ημέρα, είμαι με τα ρούχα της δουλειάς. Μιλάω με τον εξωτερικό φρουρό στο φυλάκιο και δεν με άφησαν να ανέβω επάνω στον αξιωματικό υπηρεσίας, ενώ ενημέρωσα ότι είμαι ο μπαμπάς της κοπέλας που σκότωσαν εδώ.

Επικοινώνησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα δυτικής Αττικής και να μεταβώ εκεί. Δεν με άφησαν να δω τον αξιωματικό υπηρεσίας για να επιβεβαιώσω ότι ήταν η κόρη μου! Τι θα μου πουν ότι πήγα στο τμήμα δυτικής Αττικής και ενημερώθηκα; Ποιός με ειδοποίησε; Με πήρε ένας κύριος, μου είπε ότι είναι διευθυντής της αστυνομίας, μου είπε: “είμαι και πατέρας και πονάω και εγώ”, πώς πονάει; Ο πόνος του άλλου αντέχεται, ο πόνος ο δικός μας δεν αντέχεται», τονίζει ο πατέρας της άτυχης Κυριακής.

 

«Χαίρομαι για όλο τον κόσμο που στηρίζει την Κουλίτσα μου. Μακάρι να ήταν εδώ, να χαμογελάσει σε όλους. Και πάλι το κορίτσι μου θα είχε χαμηλώσει το βλέμμα της και θα ήταν ντροπαλή. Θα με έκαναν περήφανο οι μεγάλοι που κυβερνούν την Ελλάδα μας αν η κόρη μου ήταν το τελευταίο θύμα. Αν έκαναν κάτι να μην ξαναβρεθεί κανένας σε αυτή την θέση, κανένας πατέρας, μάνα, αδελφός, αδελφή, θεία, θείος, γιαγιά, παππούς, κανένας. Ζητώ δικαίωση από την ελληνική δικαιοσύνη και ζητώ δικαίωση και μέσα από τις ελληνικές φυλακές. Εκεί μας έχουν φτάσει, να ζητάμε αυτή την δικαίωση. Τι θα πει αυτός όταν μεταβεί στις φυλακές; Είμαι μάγκας και γνήσιο αρσενικό και τράβηξα μαχαίρι; Σε ποιον; Αυτό θα τους το πει; Θα πει ότι τράβηξε μαχαίρι στην κατά 11 χρόνια μικρότερη του, στην γυναίκα που έλεγε πως αγαπούσε; Όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να φύγει για να ζήσει ευτυχισμένος», καταλήγει.

 

To άρθρο Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους - Ντοκουμέντα και μαρτυρίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζουν, 28χρονης, Αγίους Αναργύρους - Ντοκουμέντα,sygklonizoun, 28chronis, agious anargyrous - ntokoumenta