Συγκλονίζει ο Βαρέλα του ΠΑΟΚ – “Ήταν άρρωστο το παιδί μου και δεν είχαμε λεφτά για φάρμακα” (video)

17:37 9/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Φερνάντο Βαρέλα του ΠΑΟΚ μίλησε στο Social Distancing της ΠΑΕ στο youtube για τον κορονοϊό, αλλά υπενθύμισε σε όλους ότι υπάρχουν και πολύ πιο δύσκολα, με μία προσωπική του ιστορία.

Ο Αφρικανός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε το πρόβλημα υγείας του γιου του, το οποίο και τον επηρέασε όσο τίποτα άλλο, καθώς εκείνη την εποχή

δεν είχε καν χρήματα για φάρμακα.

Η συγκλονιστική ιστορία του Βαρέλα

«Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε στο παρελθόν, νομίζω ότι ποτέ δεν έχουμε περάσει κάτι τέτοιο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο, από τον υπολογιστή, να βλέπω τα παιδιά μου να μην πηγαίνουν στο σχολείο και να κάνουν online μαθήματα.

Είναι περίεργη κατάσταση, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε, να μείνουμε δυνατοί κι αν η ζωή μας συνεχιστεί έτσι να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Πέρασα μια δύσκολη κατάσταση με τον γιο μου. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα πατέρας πολύ μικρός. Το παιδί μου τότε αρρώστησε κι εγώ με την γυναίκα μου δεν είχαμε λεφτά για τα φάρμακα. Εκείνη νομίζω ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Το παιδί μου είχε 39-40 πυρετό κι εμείς δεν είχαμε λεφτά για φάρμακα. Ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου

To άρθρο Συγκλονίζει ο Βαρέλα του ΠΑΟΚ – “Ήταν άρρωστο το παιδί μου και δεν είχαμε λεφτά για φάρμακα” (video) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα