Συγκλονιστικός Τζέι Αρ Σμιθ: «Προτιμούμε τα στριπτιτζάδικα αντί να βοηθήσουμε 2.500 ανθρώπους»

20:03 2/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο πρωταθλητής του NBA με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τζέι Αρ Σμιθ, έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή του, αλλά και γενικότερα των αθλητών του αμερικανικού μπάσκετ.

Ο παλαίμαχος πια φόργουορντ ανέφερε ότι όπως και πολλοί συμπαίκτες του, έχει σπαταλήσει χιλιάδες ευρώ σε κλαμπ και στριπτιτζάδικα, ενώ με τα εκατομμύρια που έβγαλε από την καριέρα του, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε γειτονιές των ΗΠΑ που υποφέρουν, όπως αυτή που μεγάλωσε.

Με τις δηλώσεις του

ο Σμιθ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρεις πόσοι άνθρωποι μπορούσαν να αλλάξουν ζωή με 10 εκατομμύρια δολάρια στην γειτονιά μας;

Ήμουν δίπλα στον Πολ Τζορτζ, τον Γουέστμπρουκ… Θα μπορούσαμε να χτίσουμε γυμναστήρια, κέντρα, να δημιουργήσουμε νέα πρωταθλήματα. Θέλετε να εμπνεύσετε ανθρώπους. Ποιος θα μας σταματήσει; Εμείς έχουμε τα χρήματα. Το mindset δεν έχουμε. Προτιμούμε να δώσουμε 60 χιλιάδες δολάρια για να πάμε σε στριπτιτζάδικα. Προτιμούμε να σπαταλήσουμε 60 χιλιάδες δολάρια παρά να βοηθήσουμε 2.500 χιλιάδες ανθρώπους. Το έχω κάνει και εγώ. Έχω πάει σε κλαμπ φεύγοντας μεθυσμένος.

Θα μπορούσα να θρέψω ολόκληρη κοινότητα 10 φορές με τα πρόστιμα που έτρωγα επειδή αργούσα στο πούλμαν».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

To άρθρο Συγκλονιστικός Τζέι Αρ Σμιθ: «Προτιμούμε τα στριπτιτζάδικα αντί να βοηθήσουμε 2.500 ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονιστικός Τζέι Αρ Σμιθ, Προτιμούμε, 2 500,sygklonistikos tzei ar smith, protimoume, 2 500