Στούντιο 4: πρεμιέρα για Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο

09:33 3/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Θα καλωσορίζουν καθημερινά τους τηλεθεατές από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για να «ξεφυλλίζουν» μαζί τους το τηλεοπτικό περιοδικό τους.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr  η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα είναι οι παρουσιαστές της καινούργιας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ1.

Στο σπίτι της Νάνσυς και του Θανάση, στο Στούντιο 4»,  θα φιλοξενούνται καθημερινά φίλοι και γνωστοί, ενώ dj θα δίνει τον ρυθμό με τη

μουσική της. Στον αγαπημένο τους καναπέ, που όπως φαίνεται δεν τον αποχωρίζονται όπου κι αν πάνε, θα υποδέχονται φίλους τους, ενώ η κουζίνα τους θα είναι ανοιχτή σε όλους τους… γείτονες που θέλουν να μαγειρέψουν τις δικές τους ιδιαίτερες συνταγές.

Το «Στούντιο 4» ανοίγει κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:00, στην ΕΡΤ1 και η Νάνσυ με τον Θανάση θα μας ενημερώνουν για θέματα που μας απασχολούν και θα συζητούν για όλα όσα μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία.

Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι αυτή τη Δευτέρα, στις 6 Σεπτεμβρίου, με τη Νάνσυ και τον Θανάση να ανοίγουν το «Στούντιο 4» καλώντας τους τηλεθεατές να περνούν καθημερινά δύο ώρες μαζί τους!

To άρθρο Στούντιο 4: πρεμιέρα για Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα