Στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Δένδιας - Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών και των σεισμών στην Τουρκία

15:32 5/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος παρέστη στη Θεία Λειτουργία για την Κυριακή της Ορθοδοξίας και στο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών αλλά και για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών στην Τουρκία.

Η επιμνημόσυνη δέηση για τα Τέμπη και για τα

θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία έγινε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Αργότερα ο Νίκος Δένδιας έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Συζήτησαν για το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση.

Κωνσταντινούπολη, Πατριαρχικός Ναός Αγίου Γεωργίου: Ο ΥΠΕΞ @NikosDendias παρέστη στην Πατριαρχική & Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την Κυριακή Ορθοδοξίας & στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα σιδηροδρομικού δυστυχήματος Τεμπών, καθώς και για τα θύματα σεισμών σε Τουρκία&Συρία https://t.co/85e0UpU9sJ

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) March 5, 2023

FM @NikosDendias has been received today by His All Holiness Ecumenical Patriarch Bartholomew – discussion on the Ecumenical Patriarchate’s spiritual & charity activities around the world pic.twitter.com/TSOOxdOs09

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) March 5, 2023

To άρθρο Στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Δένδιας - Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών και των σεισμών στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντινούπολη, Νίκος Δένδιας - Μνημόσυνο, Τέμπη, Τουρκία,konstantinoupoli, nikos dendias - mnimosyno, tebi, tourkia