Στην “φούσκα” οι ομάδες του NBA – “Οριστική διακοπή αν έχουμε κρούσματα” είπε ο Σίλβερ

09:54 8/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι ομάδες του NBA έχουν αρχίσει να εισέρχονται στη “φούσκα” του Ορλάντο, όπου και θα διεξαχθεί το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, για τους επόμενους μήνες και μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής.

Οι παίκτες όλων των ομάδων κάνουν τεστ για τον κορονοϊό και αν είναι αρνητικοί, αρχίζουν να μπαίνουν στη “φούσκα”, όπου στόχος είναι να προστατευθούν από τον ιό, για να τελειώσει η σεζόν.

Ο κομισάριος του NBA,

Άνταμ Σίλβερ, όμως, ξεκαθάρισε ότι ακόμη και μετά την έναρξη των αγώνων, αν υπάρξουν πολλά κρούσματα, το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά. «Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να δούμε επιπλέον θετικές περιπτώσεις όταν οι ομάδες φτάσουν στο Ορλάντο. Το πιο ανησυχητικό θα είναι όταν οι παίκτες μπουν στο χώρο τους και περάσουν την περίοδο της καραντίνας, αν τότε οι ίδιοι βρεθούν θετικοί ή αν έχουν νέα κρούσματα, τότε θα έχουμε ένα πρόβλημα μπροστά μας. Ένας σημαντικός αριθμός κρουσμάτων μέσα στην «φούσκα» μπορεί να μας οδηγήσει σε μία νέα και οριστικά διακοπή της σεζόν».

To άρθρο Στην “φούσκα” οι ομάδες του NBA – “Οριστική διακοπή αν έχουμε κρούσματα” είπε ο Σίλβερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα