Στην Ελλάδα ο Κώστας Μανωλάς για να κλείσει στον Ολυμπιακό

13:11 16/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Κώστας Μανωλάς είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με την Corriere dello Sport να κάνει λόγο για επαφές του Έλληνα αμυντικού με τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Κώστας Μανωλάς είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο Έλληνας

στόπερ βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση των Πειραιωτών για τη μεταγραφή του τον Γενάρη.

Οι Ιταλοί θεωρούν ότι ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τις φήμες να φουντώνουν ακόμα περισσότερο μετά από ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών.

“Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ! 6 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας,να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα! Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!», αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το «napolicalcionews», η Νάπολι ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Μανωλά με τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπέτσια και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Νάπολη και ο αντικαταστάτης θα είνα Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά», αναφέρει το δημοσίευμα.

To άρθρο Στην Ελλάδα ο Κώστας Μανωλάς για να κλείσει στον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα