Στην INTERSPORT αφιερώνουμε τον μήνα Μάρτιο στην ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος

12:26 12/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Στην INTERSPORT Athletics, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, κατανοούμε και συμβάλουμε έμπρακτα στη διατήρηση της βιωσιμότητας του πλανήτη, καλώντας όλους εσάς να γίνετε συνοδοιπόροι αυτής μας της προσπάθειας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, 18 Μαρτίου, η Intersport

αφιερώνει τον μήνα στην προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, για 10η χρονιά στη δράση «Τρέχεις με την καρδιά σου; Ανακυκλώνεις με πάθος στην INTERSPORT!». Η δράση, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με την RECYCOM, περιλαμβάνει την ανακύκλωση παλιών παπουτσιών σε ένα από τα 59 καταστήματα INTERSPORT, μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες λαμβάνουν 20% έκπτωση για την αγοράνέων αθλητικών παπουτσιών από τη συλλογή running. Αντίστοιχα, για τους Online χρήστες, παρέχεται έκπτωση με τη δέσμευση ανακύκλωσης σε έναν από τους 3.200 κάδους της RECYCOM.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έχουν ανακυκλωθεί συνολικά τουλάχιστον 200.000 παπούτσια μέσα από τις δράσεις της INTERSPORT. Μέρος των ανακυκλωμένων παπουτσιών που προκύπτουν από τις δράσεις, επαναχρησιμοποιούνται, ενώ τα υπόλοιπα δύναται να χρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες, μειώνοντας σημαντικά τον όγκο απορριμμάτων και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Πάντα με στραμμένο το βλέμμα στις πιο καίριες αλλά και διαχρονικές ανάγκες της κοινωνίας, όπως είναι το περιβάλλον και η βιωσιμότητα, η INTERSPORT φροντίζει να προβαίνει σε κινήσεις απλές αλλά μεγάλης αξίας, πάντα με γνώμονα τις αξίες και το όραμά της, δηλαδή έναν καλύτερο κόσμο και μια καλύτερη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση και το ανταποδοτικό όφελος, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.intersport.gr/el/e-shop/anakyklose-kerdise/

To άρθρο Στην INTERSPORT αφιερώνουμε τον μήνα Μάρτιο στην ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα