Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Εγκαινιάζει τα 14 αναβαθμισμένα αεροδρόμια της Fraport

20:08 19/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Στον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει τα 14 αναβαθμισμένα περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport.

Από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει για τη σημασία που έχει αυτό το project

για τον τουρισμό, σημειώνοντας ότι αποτυπώνει της εικόνα μιας σύγχρονης της χώρας στους ταξιδιώτες.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να διαμηνύσει ότι η Ελλάδα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί επισκέπτες και θα τονίσει με έμφαση ότι είναι μια ασφαλής χώρα για τουρισμό, και ότι τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θεσσαλονίκη – Fraport: Νέα εποχή στις ελληνικές αερομεταφορές 

Tο πρόγραμμα αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας ολοκληρώθηκε 3 μήνες νωρίτερα από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα και η Fraport, τον Φεβρουάριο του 2021, παρέδωσε 14 καινούργια, αναβαθμισμένα και ασφαλή αεροδρόμια, με νέες υπηρεσίες και περισσότερες ανέσεις για τους Έλληνες και τους ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο.

Αναλυτικά, κατασκευάστηκαν 5 νέοι σύγχρονοι αεροσταθμοί, έγιναν 5 επεκτάσεις αεροσταθμών, 4 αναδιαμορφώσεις αεροσταθμών, ανακαινίστηκαν 12 διάδρομοι προσαπογείωσης, κατασκευάστηκαν και ανακαινίστηκαν 12 πυροσβεστικοί σταθμοί.

Τα εγκαίνια συμπίπτουν με το άνοιγμα του τουρισμού και η λειτουργία των 14 αναβαθμισμένων περιφερειακών αεροδρομίων έχει τεράστια σημασία για τον τουρισμό, την εξυπηρέτηση εγχώριων και ξένων ταξιδιωτών και την εικόνα μιας σύγχρονης χώρας.

To άρθρο Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Εγκαινιάζει τα 14 αναβαθμισμένα αεροδρόμια της Fraport δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα