Στη σύνταξη από την 1η Ιουλίου 30 ανώτατοι και ανώτεροι δικαστές και εισαγγελείς – Ανάμεσά τους είναι και ο Ισίδωρος Ντογιάκος

17:51 30/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Συνταξιοδοτούνται άμεσα 30 ανώτατοι και ανώτεροι δικαστές και εισαγγελείς από τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Μεταξύ αυτών είναι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, αλλά και ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Συγκεκεριμένα, 30 ανώτατοι και ανώτεροι δικαστές και εισαγγελείς, ανάμεσά τους η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου και ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου, Ισίδωρος Ντογιάκος, απέρχονται από το δικαστικό σώμα, καθώς βγαίνουν στη σύνταξη.

Αναλυτικότερα,

από το Συμβούλιο της Επικρατείας αποχωρούν 3 αντιπρόεδροι, οι Γεώργιος Τσιμέκας, Ευθύμιος Αντωνόπουλος και Παναγιώτα Καρλή και 2 σύμβουλοι Επικρατείας, οι Θεόδωρος Αραβάνης και Ιφιγένεια Αργυράκη.

Παράλληλα, από τον Άρειο Πάγο συνταξιοδοτούνται 3 αντιπρόεδροι, οι Μαρία Βασδέκη, Ζαμπέττα Στράτα και Μαριάvθη Παγoυτέλη. Ακόμη, αποχωρούν 13 αρεοπαγίτες, οι οποίοι είναι: Βασιλική Ηλιoπoύλoυ, Αvθή Γκάμαρη, Μαρία Κoυβίδoυ, Όλγα Σχετάκη-Μπovάτoυ, Γεώργιoς Κόκκoρης, Βασίλειoς Μαχαίρας, Αικατερίvη Βλάχoυ, Ευδoξία Κιoυπτσίδoυ- Στρατoυδάκη, Δημητρία Στρoύζα-Ξέvoυ ή Κoκoλέτση, Καvέλλα Τζαβέλλα-Δημαρά, Τριαvταφυλλιά Πατρώvα, Μαρί Δεργαζαριάv και Μαρία Χασιρτζόγλoυ.

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποχωρούν 7 αντεισαγγελείς, οι Δημήτριoς Παπαγεωργίoυ, Ελέvη Μετσoβίτoυ-Φλoυρή, Δημήτρης Ασπρογέρακας, Μαρία Μαλλoύχoυ, Αδαμαvτία Οικovόμoυ, Παvαγιώτης Παvαγιωτόπoυλoς και Περικλής Δράκος.

Τέλος, από το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν αποχωρεί κανένας δικαστικός λειτουργός.

To άρθρο Στη σύνταξη από την 1η Ιουλίου 30 ανώτατοι και ανώτεροι δικαστές και εισαγγελείς – Ανάμεσά τους είναι και ο Ισίδωρος Ντογιάκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα