Στη φυλακή για τη δολοφονία γνωστού του έξω από βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης - «Δεν το ήθελα»

11:49 19/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 45χρονος πατέρας τριών παιδιών στη Θεσσαλονίκη, για τη δολοφονία που του καταλογίζεται έξω από βενζινάδικο της πόλης…

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε 50χρονο συμπατριώτη του έξω από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη. Χθες, Τρίτη 18 Ιουλίου, ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή, προκειμένου να

ετοιμάσουν μαζί με τον πελάτη του την απολογία.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές από το θύμα, εξαιτίας οικονομικών διαφορών, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει. Ότι το θύμα τον απείλησε για τη ζωή του και του επιτέθηκε και ότι προμηθεύτηκε το όπλο, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα, για λόγους προστασίας.

Το έγκλημα τελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 13 Ιουλίου του 2023, ενώ ένα 24ωρο αργότερα, ο 45χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/07/venzinadiko_thess_1307-1.mp4

«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Με απείλησε για τη ζωή μου και μου επιτέθηκε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τη σκηνή της δολοφονίας.

Ο 45χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, κατά πληροφορίες, κατέθεσε ότι προμηθεύτηκε το όπλο – με το οποίο τέλεσε το έγκλημα – για λόγους προστασίας, εξαιτίας των απειλών που, όπως ισχυρίζεται, δεχόταν.

Αφού πυροβόλησε δύο φορές τον 50χρονο, απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του από τον τόπο του εγκλήματος και κινήθηκε προς την Χαλκιδική, μέσω της της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Κατά μήκος της διαδρομής πέταξε το όπλο, ενώ άφησε το όχημα στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής.

To άρθρο Στη φυλακή για τη δολοφονία γνωστού του έξω από βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης - «Δεν το ήθελα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκης - Δεν,thessalonikis - den