Στέφανος Τσιτσιπάς – Τζόρνταν Τόμπσον 1-2: Ήττα και αποκλεισμός μετά από «θρίλερ» στο Indian Wells

01:46 11/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε μετά από μεγάλη “μάχη” με 2-1 σετ [7-6(0), 4-6, 7-6(5)] από τον Τζόρνταν Τόμπσον και αποκλείστηκε από το πρώτο του παιχνίδι, στο δεύτερο γύρο του Indian Wells (Masters 1000).

Το παιχνίδι ήταν “θρίλερ” και κρίθηκε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο3 στον κόσμο) προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Τζόρνταν Τόμπσον (Νο87) έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 7-5, για να ολοκληρώσει την έκπληξη και να αποκλείσει

τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, από το 100άρι τουρνουά του indian Wells.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο σετ, οι δύο τενίστες κράτησαν μέχρι τέλους το σερβίς τους και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ένα μπλακ άουτ του Στέφανου Τσιτσιπά, επέτρεψε στον Τζόρνταν Τόμπσον να μη χάσει πόντο και να επικρατήσει με 7-0, για το 1-0 στο παιχνίδι.

Η εικόνα άλλαξε πλήρως στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ, αφού υπήρξαν τρία διαδοχικά μπρέικ, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα και να το κρατάει μέχρι τέλους, για να κάνει το 6-4 στα γκέιμ και να ισοφαρίσει σε 1-1 στα σετ.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε έτσι στο τρίτο σετ, όπου οι δύο αθλητές κράτησαν και πάλι μέχρι τέλους το σερβίς τους, για να κριθεί η πρόκριση στο δεύτερο τάι μπρέικ του αγώνα. Σε αυτό ο Τσιτσιπάς ήταν πιο ανταγωνιστικός και ξεκίνησε καλύτερα, αλλά μία σειρά από οριακά χτυπήματα, έφεραν τον Τόμπσον σε θέση να σερβίρει για τη νίκη. Ο Αυστραλός τενίστας κατάφερε να “κλείσει” το ματς και να πάρει τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Τζόρνταν Τόμπσον 1-2: Ήττα και αποκλεισμός μετά από «θρίλερ» στο Indian Wells δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς – Τζόρνταν Τόμπσον 1-2, Ήττα, Indian Wells,stefanos tsitsipas – tzorntan tobson 1-2, itta, Indian Wells