Στέφανος Τσιτσιπάς – Laver Cup: Προελαύνει η Ευρώπη, μάχη του Έλληνα τενίστα με τον Κύργιο

11:42 25/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Η ομάδα της Ευρώπης είναι ανώτερη απ’ αυτή του κόσμου στο Laver Cup της Βοστώνης κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης. Μπαίνει στον… χορό ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουντ έδωσε τον πρώτο πόντο στην Ευρώπη, επικρατώντας με 6-3, 7-6(4) του Αμερικανού Ράιλι Οπέλκα, ενώ ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι έκανε το 2-0 με το 6-7(3), 7-5, 10-8 κόντρα στον Καναδό Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ στη συνέχεια έκανε το 3-0 με 4-6, 6-3, 11-9 επί του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν, με

την ομάδα του κόσμου να παίρνει τον πρώτο της πόντο στην αυλαία της πρώτης ημέρας, μετά το 4-6, 7-6(2), 10-1 των Ίσνερ/Σαποβάλοφ επί των Ζβέρεφ/Μπερετίνι.

Στη μάχη μπαίνει σήμερα (25/9) ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει απόψε (20:00) τον Νικ Κύργιο και θα ακολουθήσει η μονομαχία του Σάσα Ζβέρεφ με τον Τζον Ίσνερ.

Το βράδυ (02.00) θα παίξουν Μεντβέντεφ-Σαποβάλοφ και Ρούμπλεφ/Τσιτσιπάς-Ίσνερ/Κύργιος. Δύο παιχνίδια θα δώσει, δηλαδή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την Ευρώπη να επιθυμεί να “καθαρίσει” με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη.

 

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Laver Cup: Προελαύνει η Ευρώπη, μάχη του Έλληνα τενίστα με τον Κύργιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς – Laver Cup, Προελαύνει, Ευρώπη, Έλληνα, Κύργιο,stefanos tsitsipas – Laver Cup, proelavnei, evropi, ellina, kyrgio