Στάνλεϊ Τζόνσον: “Δις εξαμαρτείν” για τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού χωρίς τιμωρία

22:16 1/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Νέο ατόπημα για τον Στάνλεϊ Τζόνσον. Ο… μπαμπάς του πρωθυπουργού της Βρετανίας παραβίασε πάλι τα έκτακτα μέτρα λόγω του κορονοϊού μετά και την ελληνική του περιπέτεια, αλλά χωρίς συνέπειες.

Η αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει ότι ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, ο Στάνλεϋ, εντοπίστηκε χωρίς να φορά μάσκα προσώπου σε κατάστημα του δυτικού Λονδίνου. Ωστόσο, ΔΕΝ θα του επιβληθεί πρόστιμο, επειδή ήταν η πρώτη του ανάλογη παράβαση. Για το λόγο αυτό, η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει και λόγος να διερευνήσει το περιστατικό.

Ωστόσο,

ο Στάνλεϊ Τζόνσον δεν είναι “πρωτάρης” στις παραβιάσεις των μέτρων περιορισμού της διασποράς του Covid19 στη Βρετανία.

Stanley Johnson pictured without face mask in shop https://t.co/xhDN1BsU1N

Indy Politics (@IndyPolitics) October 1, 2020

Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι υπότροπος, αφού πρόσφατη είναι η αποκάλυψη της καλοκαιρινής του απόδρασης στην Ελλάδα. Όπως υπενθυμίζει και η Daily Mail, ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού πέταξε μέχρι τη βίλα του στο Πήλιο, κόντρα στις ταξιδιωτικές οδηγίες της κυβέρνησης του γιου του.

Click4more: Πατέρας Μπόρις Τζόνσον από το Πήλιο: Δεν ήθελα να δείξω ότι περιφρονώ τους κανόνες (video)

Αυτή τη φορά, ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον εντοπίστηκε χωρίς να φορά μάσκα σε κατάστημα του δυτικού Λονδίνου, όπου πήγε να αγοράσει μία εφημερίδα, την Τρίτη (29.09.2020). Παρότι, τούτη η παράβαση δεν θα του κοστίσει, οικονομικά, η προηγούμενη που είχε ελληνικό “χρώμα” μεταφράστηκε σε πρόστιμο 200 £…

Αλλά ούτε και ο πρώην ηγέτης των Εργατικών, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, δεν τα πήγε καλύτερα στην τήρηση των μέτρων, αφού βρέθηκε να παραβιάζει τον “Κανόνα των Έξι” παριστάμενων κατά τη διάρκεια ενός δείπνου!

πηγή: dailymail.co.uk

To άρθρο Στάνλεϊ Τζόνσον: “Δις εξαμαρτείν” για τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού χωρίς τιμωρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα