Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ψεύτικο δημοσίευμα: Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις έχουν κλείσει

12:22 22/3/2024 - Πηγή: NewsIt

“Μου έστειλαν μία μονταρισμένη συνέντευξή μου ότι δήθεν τσακώνομαι live στο Happy Day με τον Σάκη Ρουβά και του λέω πως εσύ οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο” σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με αφορμή τη χθεσινή αναφορά τη Φαίης Σκορδά για ένα ψεύτικο δημοσίευμα που αφορούσε την ίδια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Happy Day για την αντίστοιχη κατάσταση που βιώνει τι τελευταίο διάστημα.

«Το

τελευταίο εξάμηνο έχω υπάρξει θύμα απάτης με χάπια αδυνατίσματος. Μου έστειλαν μία δήθεν συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που παροτρύνουμε τον κόσμο να πάρει bitcoin.

Μου έστειλαν μία μονταρισμένη συνέντευξή μου ότι δήθεν τσακώνομαι live στο Happy Day με τον Σάκη Ρουβά και του λέω πως εσύ οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και διάβασε το ψεύτικο δημοσίευμα.

“Τουλάχιστον εγώ έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια, που με μία απλή σκέψη και με διασταύρωση δεδομένων καταλαβαίνεις ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις εκεί έχουν κλείσει» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ψεύτικο δημοσίευμα: Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις έχουν κλείσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταματίνα Τσιμτσιλή,stamatina tsimtsili