Σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα (03/01)

15:01 3/1/2021 - Πηγή: NewsIt

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: Ανοιχτά είναι σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, πολλά σούπερ μάρκετ. Δείτε ποια είναι ανοιχτά, και ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας.

Δεν θα λειτουργήσουν όλα, με αρκετές αλυσίδες να ενημερώνουν ότι θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματά τους και θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Για εκείνα που θα λειτουργήσουν την Κυριακή (3/1), το προαιρετικό ωράριο σύμφωνα με την ΚΥΑ, είναι 7:00 έως και 21:00.

Σημειώνεται πως για την πρώτη Κυριακή του έτους έχουν ανακοινώσει πως θα παραμείνουν

κλειστά τα καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ενώ στην αλυσίδα Μασούτης θα λειτουργήσουν επιλεγμένα καταστήματα με ωράριο 10:00-16:00. Από την άλλη, τα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν με ωράριο 09:00-17:00.

Σε κάθε περίπτωση, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως, καλό είναι να ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω των ιστοσελίδων των καταστημάτων, ακόμη και μέσω των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το ωράριο λετουργίας κάθε καταστήματος.

Τα καταστήματα τροφίμων απαγορεύεται να πωλούν, με εξαίρεση το τηλεφωνικό και ηλεκτρονικό εμπόριο μεταξύ άλλων ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, κουβέρτες, ενδύματα, υποδήματα, παπλώματα, χαλιά, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, έπιπλα, φωτιστικά, βιβλία και παιγνίδια εξαιρουμένων των εορταστικών ειδών καθώς και λιανικού εμπορίου εορταστικών, αποκριάτικων και άλλων ψυχαγωγικών ειδών.

Η σχετική ΚΥΑ αναφέρει τα εξής:Δυνατότητα λειτουργίας 3 Ιανουαρίου 2021, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00 καταστήματα τροφίμων, εξαιρουμένων των φαρμακείων και συνεργείων αυτοκινήτων.Τέσσερα (4) άτομα έως 100 τ.μ. και ένα (1) άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον.Απόσταση ενάμισι 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων.Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.Τα SMS και όλοι οι κωδικοί για το μήνυμα στο 13033

Για κάθε μετακίνηση οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.

Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.

Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας
όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό : Ο αριθμός 2 για μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

To άρθρο Σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα (03/01) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα