Σον Κόνερι: Ο γιος του 007 για τον πατέρα του – “Δεν ήταν καλά εδώ και πολύ καιρό”

16:34 1/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Για την τελευταία περίοδο της ζωής του Σον Κόνερι μίλησε στο BBC ο γιος του θρυλικού Τζέιμς Μποντ. Ο Τζέισον Κόνερι αποκαλύπτει ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν ένιωθε καλά για κάποιο χρονικό διάστημα πριν πεθάνει.

Ο γιος του Σον Κόνερι έφυγε πλήρης ημερών στα 90 του χρόνια στις Μπαχάμες, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Τζέισον Κόνερι επιβεβαιώνει στο BBC ότι ο κορυφαίος 007 πέθανε γαλήνια στον ύπνο του.

Ωστόσο,

ο 57χρονος Τζέισον σημειώνει ότι ο θρυλικός αστέρας της 7ης Τέχνης αισθανόταν “αδιαθεσία για κάποιο χρονικό διάστημα” προτού επέλθει το μοιραίο. Η είδηση της απώλειας του σερ Τόμας Σον Κόνερι έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των media, που γέμισαν αφιερώματα στην πολύχρονη λαμπρή καριέρα θάνατος του πολυβραβευμένου ηθοποιού.

Click4more: Σoν Κόνερι: Η τελευταία φωτογραφία και η αποκάλυψη της συζύγου του πως είχε άνοια

Ο Σον Κόνερι “έπασχε από άνοια και πέθανε γαλήνια στον ύπνο του”, σύμφωνα με τη σύζυγό του, Michellin, η οποία μίλησε στην The Mail on Sunday.

“Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και ήταν πολύ γαλήνιος. Ήμουν μαζί του διαρκώς και απλώς έσβησε. Αυτό ήθελε”, είπε η Γαλλο – Μαροκινή ζωγράφος, η οποία ήταν ζευγάρι με τον σπουδαίο ηθοποιό από το 1975.

“Έπασχε από άνοια και αυτό είχε πραγματικά αρνητικές συνέπειες για τον ίδιο. Ήταν θαυμάσιος και ζήσαμε μαζί μια υπέροχη ζωή. Θα είναι πολύ δύσκολα χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει αιώνια και έφυγε γαλήνια”, πρόσθεσε.

Από τη δική του πλευρά ο γιος του Σον Κόνερι, ο Τζέισον Κόνερι, είπε κι αυτός ότι ο πατέρας του πέρασε τις τελευταίες του στιγμές περιστοιχισμένος από τους αγαπημένους του, στις Μπαχάμες.

Χαρακτήρισε τον θάνατό του ως “θλιβερή απώλεια για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”.

“Μια θλιβερή μέρα για όλους όσους ήξεραν και αγάπησαν τον Σον και μια θλιβερή απώλεια για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που απολάμβαναν το υπέροχο χάρισμα που διέθετε ως ηθοποιός”, κατέληξε ο  57χρονος Τζέισον Κόνερι.

Click4more: Πέθανε ο Σον Κόνερι! Θρήνος για τον καλύτερο Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών

Πολλοί κινηματογραφικοί αστέρες, όπως ο Πιρς Μπρόσναν και ο Τίμοθι Ντάλτον, που και οι δύο τους υποδύθηκαν τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη, αποχαιρέτισαν τον Σκωτσέζο ηθοποιό. Ο Σον Κόνερι “ήταν ένας από τους πραγματικά μεγάλους του κινηματογράφου”, τόνισε ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο τελευταίος 007. “Καθόρισε μια εποχή και ένα στιλ”, πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, στο πλευρό του οποίου ο Κόνερι κέρδισε το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου, στην ταινία “Οι αδιάφθοροι”, υπογράμμισε την “απίστευτη καριέρα του”. “Ήταν ο μεγαλύτερος σταρ με τον οποίο έχω συνεργαστεί”, έγραψε στο Twitter.

Στις πέντε δεκαετίες της καριέρας του ο Σον Κόνερι κέρδισε ένα Όσκαρ, δύο Μπάφτα και τρεις Χρυσές Σφαίρες.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μετά την πανδημία, η οικογένειά του σχεδιάζει να οργανώσει μια τελετή στη μνήμη του.

πηγές: BBC, ΑΠΕ – ΜΠΕ

φωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Σον Κόνερι: Ο γιος του 007 για τον πατέρα του – “Δεν ήταν καλά εδώ και πολύ καιρό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα