Σον Μπράντλεϊ: «Είχα σκεφτεί την αυτοκτονία»

00:24 14/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο άλλοτε παίκτης του NBA, Σον Μπράντλεϊ, βρίσκεται καθηλωμένος σε καροτσάκι τον τελευταίο χρόνο, μετά από ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατο, στις 20 Ιανουαρίου 2021.

Ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε κοντά στην οικία του στο Σεντ Τζορτζ της Γιούτα, με αποτέλεσμα να τον αφήσει παράλυτο, πριν κλείσει τα 50 του χρόνια.

Το Sports Illustrated έκανε έτσι ένα ξεχωριστό ρεπορτάζ στον ίδιο και τη ζωή του μετά το ατύχημα, με τον παλαίμαχο παίκτη των Ντάλας Μάβερικς

και των Φιλαδέλφεια Σίξερς να παραδέχεται σε σχετική συνέντευξη, ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας.

«Ναι, τέτοιου είδους σκέψεις προέκυψαν και ήταν πραγματικές. Ποτέ δεν φανταζόμουν να έχω τέτοιου είδους συναισθήματα», τόνισε ο Μπράντλεϊ και εξήγησε: «Ήταν πολύ δύσκολο να τους αφήσω να με δουν έτσι. Είναι πρόκληση να θυμάσαι πώς ήσουν μία μέρα και να ξέρεις πως ποτέ ξανά δεν θα ξαναγίνεις»

Σήμερα, ο Μπράντλεϊ δυσκολεύεται στην κυκλοφορία του με το αναπηρικό καροτσάκι, το οποίο ζυγίζει περισσότερα από 220 κιλά, όπως και στην προσαρμογή του στις νέες του ανάγκες, με την σύζυγο του, Κάρι, να προσθέτει και την οικονομική επιβάρυνση: «κόστισε πιο πολύ κι από αυτοκίνητο».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Σον Μπράντλεϊ: «Είχα σκεφτεί την αυτοκτονία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σον Μπράντλεϊ, Είχα,son brantlei, eicha