Σωματοφύλακας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είχε καταδικαστεί επειδή στραγγάλισε τη σύζυγό του

16:58 28/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο σωματοφύλακας που απεικονίζεται μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, είναι ένας πρώην αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βρετανίας που έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, επειδή στραγγάλισε τη σύζυγό του «μέχρι να φτάσει στο τσακ να τη σκοτώσει».

Αυτό αποκαλύπτει με σημερινό (28.9.2022) δημοσίευμά της η DailyMail για τον ψηλό γεροδεμένο σωματοφύλακα που φαίνεται να συνοδεύει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, καθώς έφευγαν από το

εξοχικό Frogmore για να πάνε στον σταθμό Euston του Λονδίνου.

Ο σωματοφύλακας είναι ο 51χρονος Pere Daobry, ο οποίος, παρά την προστασία υψηλού προφίλ που παρέχει στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συζύγου του, όταν αυτή του είπε ότι δεν τον αγαπούσε πια.

Ο 51χρονος γλύτωσε τη φυλάκιση επειδή κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημά του. Αλλά η γυναίκα του τον περιέγραψε ως «τρελό» και τελικά αυτοκτόνησε. Για αυτό και η παρουσία του πλάι στη Μέγκαν Μαρκλ, γνωστή για τις δηλώσεις της υπέρ των γυναικείων δικαιωμάτων, έχει εγείρει πολλά ερωτήματα.

Μια πηγή είπε: «Όταν σκέφτεσαι πόσο έντονα υπερασπίζεται η Μέγκαν τα γυναικεία ζητήματα, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι έχει προσληφθεί ένας σωματοφύλακας με αυτό το υπόβαθρο. Η σύζυγός του, Σάρα, πέρασε μια βαθιά τραυματική περίοδο μαζί του και είμαι σίγουρος ότι αν η Μέγκαν και ο Χάρι γνώριζαν τι έχει συμβεί, δεν θα τον ήθελαν για σωματοφύλακα».

«Ήταν τρομερό σοκ όταν είδα τη φωτογραφία και αναγνώρισα τον Pere αμέσως – είναι αρκετά ψηλός και έχει ουλές στο πρόσωπό του, επομένως είναι αρκετά αναγνωρίσιμος», προσθέτει η πηγή και τονίζει ότι «φέρθηκε απαίσια στη Σάρα. Είχε χρειαστεί να δραπετεύσει από παράθυρο 2 φορές για να του ξεφύγει».

To άρθρο Σωματοφύλακας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είχε καταδικαστεί επειδή στραγγάλισε τη σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σωματοφύλακας, Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ,somatofylakas, chari, megkan markl