Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί! Βεγγαλικό «έσκασε» στα χέρια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

23:02 31/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Σοβαρό ατύχημα φέρεται να είχε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, όταν βεγγαλικό “έσκασε” στα χέρια του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως μεταφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο νυν ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι ήταν στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του για να γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου, αλλά η κακή στιγμή δεν άργησε να έρθει.

Από την ανατίναξη, ο Ομάρ τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο,

έχοντας πρόβλημα και στα μάτια του, γεγονός που τον οδήγησε αμέσως στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερε η ομάδα του εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν – ατύχημα – στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει καψίματα – εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας».

SON DAKİKA – Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması nedeniyle yaralandı. Oyuncu hastaneye kaldırıldı. (Sözcü)

— Tribun Dergi (@tribundergi) December 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα