Σλοβενία – Ελλάδα 0-0 LIVE: Μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική!

22:02 3/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σλοβενία στην πρεμιέρα του Nations League και θέλει να μπει με το… δεξί στη “μάχη” για τον τρίτο όμιλο της League C, με απώτερο στόχο την άμεση επιστροφή της στη League B.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, λόγω κορονοϊού, η ομάδα του Φαν’τ Σιπ

ετοιμάζεται ξανά για αγωνιστική δράση, θέλοντας να συνεχίσει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί στο τέλος των προκριματικών του Euro 2020.

Παρακολουθήστε LIVE το ΣλοβενίαΕλλάδα από το Newsit.gr

 

Η Εθνική Ελλάδας έδειξε να αφήνει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ετών στο τέλος των προκριματικών του Euro 2020, όπου παρότι αποκλεισμένη, εμφανίστηκε πολύ καλύτερη με τον Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο της.

Μετά από μία… άδικη ήττα από την Ιταλία, έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Αρμενίας, της Βοσνίας και της Φινλανδίας, με τις δύο τελευταίες να αποκλείονται μάλιστα με αυτό το αποτέλεσμα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σλοβενία – Ελλάδα: Πρεμιέρα για την Εθνική στο Nations League – Τα “γαλανόλευκα” πλάνα

Ως εκ τούτου, οι προσδοκίες για τη “γαλανόλευκη” είναι ξανά αυξημένες, με τους παίκτες του Φαν’τ Σιπ να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σλοβενία, για να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είχε υποβιβαστεί στη League C, μετά από τις άσχημες εμφανίσεις της στην πρώτη χρονιά του νέου θεσμού.

Οι επιλογές του Φαν’τ Σιπ για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας

Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

Οι όμιλοι στη League C

Group 1: Αζερμπαϊτζάν, Λουξεμβούργο, Κύπρος, Μαυροβούνιο
Group 2: Αρμενία, Εσθονία, Βόρεια Μακεδονία, Γεωργία,
Group 3: Μολδαβία, Σλοβενία, Κόσοβο, Ελλάδα
Group 4: Καζακστάν, Λιθουανία, Λευκορωσία, Αλβανία

To άρθρο ΣλοβενίαΕλλάδα 0-0 LIVE: Μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα