“Σκληρή” στάση από το ΑΠΟΕΛ για τις μειώσεις – “Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του”

13:49 6/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε μειώσεις 60% στους μισθούς των ποδοσφαιριστών της ομάδας και χρησιμοποίησε “σκληρή γλώσσα” για όσους αντιδρούν σε αυτή την απόφαση του συλλόγου.

Με το πρωτάθλημα και στην Κύπρο να έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού, το ΑΠΟΕΛ ακολούθησε την τακτική των περισσότερων ομάδων, προχωρώντας σε περικοπή των

χρημάτων των παικτών.

Ο Πετρίδης μάλιστα προειδοποίησε ότι “εάν δεχθούν τις μειώσεις όλα καλώς, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί ο τρόπος αποδέσμευσής τους. Είτε με μετεγγραφή, είτε με αποχώρηση. Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του»

Παράλληλα έδειξε σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, όταν ξανά αρχίσουν οι αγώνες, τονίζοντας τα εξής: «Αρχικά να πω ότι το πρωτάθλημα το διεκδικεί ο ΑΠΟΕΛ με πολλές πιθανότητες, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Αν δείτε τις επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια, θα καταλάβετε. Έχουμε ποσοτικά και ποιοτικά το πληρέστερο ρόστερ και θα φανεί αυτό γιατί αν επαναρχίσουμε θα παίξουμε συνέχεια Τετάρτη – Σάββατο. Έξι βαθμοί δεν είναι τίποτε. Για μένα αν τερματιστεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής.»

To άρθρο “Σκληρή” στάση από το ΑΠΟΕΛ για τις μειώσεις – “Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα