Σκιάθος: Ο Μπέος επιθεώρησε από σκάφος το νέο Nammos που χτίζεται στον Τσουγκριά – Το μεγαλεπήβολο σχέδιο

12:09 12/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Σκαφάτος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με το οκτάμετρο φουσκωτό του, να σκίζει τα κύματα στη Σκιάθο όπου πήγε προκειμένου να επιθεωρήσει την πορεία των εργασιών στο beach bar στον Τσουγκριά…

Μπορεί η ημερομηνία λειτουργίας της εστίασης να μην έχει προσδιοριστεί ακόμη από την κυβέρνηση, ωστόσο οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στην παραλία που μίσθωσε η οικογένεια Μπέου

στον Τσουγκριά είναι αρκετές. Γι’ αυτό τον λόγο ο Αχιλλέας Μπέος πηγαίνει συχνά – πυκνά στη Σκιάθο και από εκεί στον Τσουγκριά, όπου έχει υποσχεθεί ότι θα δημιουργήσει το νέο Nammos.

Στόχος του να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από την κοσμοπολίτικη Μύκονο, διοργανώνοντας εντυπωσιακές εκδηλώσεις με δημοφιλείς τραγουδιστές όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Πάολα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Δήμαρχος Βόλου θέλησε να ξεφύγει από τα τετριμμένα και να ξεκουραστεί, μαζί με τους γιους του Νίκο και Αχιλλέα και τους συνεργάτες του Ζήση Κουσιαρή και Θάνο Αϊβαλιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο γιος του Δημάρχου Νίκος μαζί με τον αδερφό του Αντώνη, είναι οι επίσημοι διαχειριστές του νέου beach bar το όραμα όμως για το πως θα στηθεί το έχει μόνο ο Αχιλλέας Μπέος, μετά από χρόνια στις αθηναϊκές πίστες, ενώ τις δημόσιες σχέσεις θα αναλάβει ο Θάνος Αϊβαλιώτης, ο οποίος πήρε μεταγραφή από το beach bar της Αγίας Ελένης.

 

To άρθρο Σκιάθος: Ο Μπέος επιθεώρησε από σκάφος το νέο Nammos που χτίζεται στον Τσουγκριά – Το μεγαλεπήβολο σχέδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα