Σκέρτσος: Βούληση της κυβέρνησης ένα debate με όλα τα κόμματα

13:16 24/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Επίσημη πρώτη για την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Άκη Σκέρτσο.

Ο Άκης Σκέρτσος ανέλαβε στην θέση του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος θα είναι υποψήφιος.

Στόχος είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση και ένας πολιτισμένος διάλογος, είπε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Όσον αφορά στην επενδυτική βαθμίδα είπε ότι χρειάζεται θράσος από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα χτυπούσε τα νταούλια

να μας εγκαλεί. Ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε και στην οικονομία και στο πρωτογενές πλεόνασμα που καταγράφηκε από την ΕΛΣΤΑΤ και την Eurostat για το 2022 αλλά και στην αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την S&P. Χρειάζεται πολύ θράσος από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα χτυπούσε τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές να μας εγκαλεί για την επενδυτική βαθμίδα. Πάντως ξανακλείνοντας τις τράπεζες με την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη το τελευταίο πράγμα που θα περιμένουμε από τον εν δυνάμει κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα είναι η επενδυτική βαθμίδα.

Κατεδαφίσεις στη Μύκονο και πρόστιμο μαμούθ

Για την Μύκονο που αποτελεί εμβληματική περίπτωση πολεοδομικών αυθαιρεσιών θα εφαρμοσθεί ο νόμος. «Δεν θα επιτρέψουμε γαλατικά χωριά ανομίας», είπε χαρακτηριστικά. Ήδη θυροκολλήθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης σε beach bar στην Ψαρρού. Οι επιφάνειες ξεπερνούν τα 600 τ.μ. και ελέγχεται όλη η κατασκευή και για άλλες αυθαιρεσίες. Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 22,2 εκατ. ευρώ σε beach bar στον Πάνορμο για πολεοδομικές παραβάσεις.

«Τηλεμαχίες γίνονται και τηλεμαχία θα γίνει και θέλουμε μια τηλεμαχία με τα κόμματα που εκπροσωπούνται στην βουλή γιατί αυτό είναι επιβεβλημένο. Πρέπει να μας εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πως ενώ είναι υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας θέλει  μια μονομαχία των δυο», είπε o Άκης Σκέρτσος ερωτηθείς για τα debate.

«Η θέση μας είναι ένα debate με τα κόμματα που θα εκπροσωπούνται στη Βουλή. Σίγουρα μιλάμε για ένα debate σε αυτή την προεκλογική περίοδο».

Για το πόσοι Έλληνες ομογενείς έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν στις εκλογές ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

«Τα στοιχεία είναι ότι έχουμε 25.000 Έλληνες κατοίκους εξωτερικού που θα μπορούν να ψηφίσουν σε 100 εκλογικά σημεία σε όλο τον κόσμο και η ψηφοφορία θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου».

Παρακολουθήστε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών 

To άρθρο Σκέρτσος: Βούληση της κυβέρνησης ένα debate με όλα τα κόμματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα