Σίσσυ Χρηστίδου σε Νίκο Συρίγο: Μη φωνάζεις ψυχούλα μου, γίνεσαι τρελός

17:01 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί της Κυριακής (19.05.2024), όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Συρίγος διαφώνησαν για τη μετάδοση της Eurovision.

Αφορμή για τη συζήτηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Θανάση Αλευρά, ο οποίος μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα μετέδωσαν φέτος τη Eurovision.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εκνευρίστηκε με τον έντονο λόγο του Νίκου Συρίγου.

«Κι εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι μπάμιες», ήταν μεταξύ άλλων η αντίδραση του Θανάση Αλευρά στην κριτική που δέχτηκε ο ίδιος και ο Ζερόμ Καλούτα για τη Eurovision.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι κανείς δεν μπορεί να λέει τον άλλο ηλίθιο, επειδή δεν του αρέσει, ας πούμε, το χιούμορ του. Όμως δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι ήταν μία πετυχημένη μετάδοση και αυτό είναι αντικειμενικό», σχολίασε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Δεν είναι αντικειμενικό, παιδιά, αυτό σου λέει. Σε κάποιους αρέσαμε και σε κάποιους δεν αρέσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Εσύ θεωρείς ότι οι δημοσιογράφοι που σχολιάζουν στην ελληνική τηλεόραση εκπροσωπούν όλο τον ελληνικό λαό;», τοποθετήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μου άρεσε που ο Θανάσης βγήκε και απάντησε, γιατί ακούστηκε πάρα πολύ μέσα στη βδομάδα ότι έσκυψε το κεφάλι», συμπλήρωσε.

«Εγώ έχω μία βασική διαφορά μέσα μου. Έχει σχέση αυτή η τοποθέτηση για το ζήτημα της παρουσίασής τους με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ζερόμ; Η αλαζονική στάση του Ζερόμ έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τη στάση του Θανάση», είπε ο Νίκος Συρίγος, ανεβάζοντας τους τόνους.

«Γιατί εκνευρίζεσαι βρε Νίκο τώρα; Τρομάζω» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Πρέπει εμείς να συμφωνούμε σε αυτό που λες; Μα γίνεσαι, τρελός! Είναι υποκειμενικό, ψυχούλα μου, τι να κάνουμε τώρα; Ψύχραιμα.

Μη φωνάζεις», απάντησε στον συνεργάτη της η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου σε Νίκο Συρίγο: Μη φωνάζεις ψυχούλα μου, γίνεσαι τρελός  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα