Σίσσυ Χρηστίδου: Νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη που προκάλεσε την αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη – «Δεν έχω νιώσει μοναξιά»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου και τα όσα είπε στην κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, αναμένεται να μεταδοθούν την Κυριακή 8 Ιουνίου. Ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να έχει αντιδράσει και ετοιμάζεται όπως ανέφερε ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί να στείλει εξώδικο στην ΕΡΤ.
Σίσσυ Χρηστίδου
Η Σίσσυ Χρηστίδου, σε ένα νέο απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μετέδωσε το «Happy Day» αναφέρει: «Είναι μεγάλο το εύρος της single μαμάς, είναι πολύ διαφορετικό για σένα (με την Ada) που είσαι εσύ και όλη η ευθύνη πάνω σου, το οποίο το θαυμάζω πάρα πολύ, το θεωρώ ακόμη πιο δύσκολο και ηρωικό. Είναι και η κατηγορία η δική μου (της διαζευγμένης) που είναι πλέον ο μέσος όρος. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά και πάνε σε μεγαλύτερες τάξεις, βλέπεις ότι είναι ένα συχνό φαινόμενο.
Δεν έχω νιώσει μοναξιά, έχω ένα πολύ δυνατό χωριό δίπλα μου από φίλους πολύ υποστηρικτικούς. Μέσα στις φιλίες μου βρήκα στήριξη που από τους συντρόφους της ζωής μου δεν την βρήκα ποτέ» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, Φοίβος Στρουγγάρης, μίλησε αποκλειστικά στην «Super Katerina» για το επίμαχο εξώδικο που αναμένεται να σταλεί στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξή της στο «Μαμά-δες».
Το ζευγάρι μετά το διαζύγιό του βρέθηκε στα δικαστήρια για οικονομικούς λόγους και διεκδικώντας την επιμέλεια των παιδιών τους. Το πρωί της Τετάρτης (04.06.2025) ο Θοδωρής Μαραντίνης εξέδωσε μία ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο και τα παιδιά του είναι ψευδή και πώς έχει κινηθεί νομικά για να αποκαταστήσει τη δική του αλήθεια, αναφερόμενος -προφανώς- στην πρόσφατη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στη Φαίη Σκορδά.
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη που προκάλεσε την αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη – «Δεν έχω νιώσει μοναξιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Αγρίνιο: Δεν τα κατάφερε ο 27χρονος Δημήτρης μετά από σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ από τροχαίο
- Τροχαίο στην Ποσειδώνος: «Αφρενάριστο έπεσε το ταξί στο απορριμματοφόρο, συνέθλιψε την κοπέλα»
- Σοκ για γυναίκα στη Θεσσαλονίκη: Αυνανιζόταν μπροστά της άνδρας από δίπλα διαμέρισμα
- Απέναντι από την OPAP Arena θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Χατζηχρήστου
- Open: Νέα πρόσωπα και εξελίξεις μετά την αποχώρηση Κουσουλού
- Φυσική, Πανελλήνιες: Τα θέματα που έπεσαν σήμερα (6/6)
- Νεκρός σε τροχαίο 90χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου
- Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έμεινα έγκυος με δανεικό ωάριο και δότη σπέρματος»
- Παπαδάκης και Αντωνοπούλου ξανά μαζί στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Ίσως θεωρηθεί λίγο υποκριτικό που είσαι σήμερα εδώ»
- Μειωμένη κατά 40% φέτος η κίνηση Τούρκων στη Λέσβο για το Κουρμπάν Μπαϊράμ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsIt
- Πανελλήνιες 2025 – Οικονομία: Θέματα Πανελληνίων και απαντήσεις από το Διακρότημα
- Τι παθαίνει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν γίνεται λανθασμένη μετάγγιση αίματος όπως συνέβη στο Τζάνειο με την 62χρονη
- Δημήτρης Χατζηχρήστος: Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των ομάδων είπαν «αντίο» στον κορυφαίο οπαδό της ΑΕΚ
- Μεγάλη επιχείρηση τoυ ελληνικού FBI στη Βόρεια Ελλάδα: Συνελήφθησαν 2 Τούρκοι για ναρκωτικά και όπλα – 7 προσαγωγές
- Πανελλήνιες 2025 – Ιστορία: Θέματα Πανελληνίων και απαντήσεις από το Διακρότημα
- Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Καραμέρο: Πέθανε η μητέρα του – «Ήταν ένας αγνός άνθρωπος με σταθερές αρχές»
- Δημήτρης Χατζηχρήστος: Το Σάββατο η κηδεία του εμβληματικού οπαδού της ΑΕΚ
- Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει: «Έμεινα έγκυος με δανεικό ωάριο και δότη σπέρματος»
- Πανελλήνιες 2025 – Φυσική: Θέματα Πανελληνίων και απαντήσεις από το Διακρότημα
- Γερμανία: Aπρόβλεπτα μεγάλη πτώση βιομηχανικής παραγωγής και εξαγωγών τον Απρίλιο λόγω δασμών Τραμπ

- Τελευταία Νέα NewsIt
- Σίσσυ Χρηστίδου: Νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη που προκάλεσε την αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη – «Δεν έχω νιώσει μοναξιά»
- Σίσσυ Χρηστίδου: Νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη που προκάλεσε την αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη
- Τζάνειο: Ο γιος της 62χρονης καταγγέλλει καθυστερήσεις από την διοίκηση – «Έκανε σπασμούς και εμετούς, έπεσε σε κώμα»
- Δημήτρης Χατζηχρήστος: Το Σάββατο η κηδεία του εμβληματικού οπαδού της ΑΕΚ
- Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Καραμέρο: Πέθανε η μητέρα του – «Ήταν ένας αγνός άνθρωπος με σταθερές αρχές»
- Τι παθαίνει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν γίνεται λανθασμένη μετάγγιση αίματος όπως συνέβη στο Τζάνειο με την 62χρονη
- Ιωάννα Μαλέσκου για Στέφανο Κωνσταντινίδη: Ας είναι καλά ο χριστιανός και ας λέει ό,τι θέλει
- Γερμανία: Απρόβλεπτα μεγάλη πτώση βιομηχανικής παραγωγής και εξαγωγών τον Απρίλιο λόγω δασμών Τραμπ
- Η ΚΑΕ Άρης περνάει σε επενδυτικό οργανισμό από τις ΗΠΑ, σε εξέλιξη οι διαδικασίες
- Γερμανία: Aπρόβλεπτα μεγάλη πτώση βιομηχανικής παραγωγής και εξαγωγών τον Απρίλιο λόγω δασμών Τραμπ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός Ολυμπιακός: Πού θα δείτε τον 3ο τελικό των “αιωνίων”
- ΕΚΤ: Αναμένεται παύση τον Ιούλιο μετά την 8η χθεσινή μείωση - Ανοικτά τα ενδεχόμενα τον Σεπτέμβριο
- Πανελλαδικές 2025: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία
- Ξεκατίνιασμα Τραμπ - Μασκ
- Πανελλήνιες 2025: Αυτές είναι οι απαντήσεις στην Ιστορία στα ΓΕΛ
- ΗΠΑ: πώς κατέρρευσε η απίθανη συμμαχία Τραμπ-Μασκ
- 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Ημερίδα Διάχυσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+
- Π.Μαρινάκης: Η υποχρέωσή μας είναι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και γι’ αυτό θα κριθούμε από τους πολίτες
- Σίσσυ Χρηστίδου: «Μέσα στις φιλίες μου βρήκα στήριξη που από τους συντρόφους της ζωής μου δεν τη βρήκα ποτέ»
- Το «αθώο» κάψιμο στους μύες του γλουτού ήταν καρκίνος του εντέρου: Η συγκλονιστική μαρτυρία του 39χρονου