Σημασία δεν έχει να μεγαλώνεις, αλλά να μη σταματάς να ονειρεύεσαι

10:01 22/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Πόσες φορές μεγαλώνοντας κι επιλέγοντας να κάνουμε διαφορετικά πράγματα, δεν ακούμε «είσαι πολύ μεγάλος για αυτά» και πόσες φορές οι γύρω μας σχολιάζουν πως τέτοια δεν είναι της «ηλικίας μας»;

Ευτυχώς, δεν σκέφτονται όλοι έτσι. Γιατί κάποιοι δίνουν το καλό παράδειγμα: δεν το βάζουν κάτω όσο κι αν μεγαλώνουν και ακολουθούν τα όνειρά τους. Γιατί ποιος είναι αυτός που θα βάλει «φρένο» στη ζωή;

Όταν μεγαλώνουμε μπορούμε να κάνουμε ό, τι αγαπάμε, γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά και μας καλεί να τη γεμίσουμε. Έτσι, σε όποια ηλικία κι αν είμαστε έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε σχέδια

για το μέλλον. Γιατί τα όνειρα δεν σταματούν. Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε κερδίσει ακριβώς αυτό: οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν πραγματικότητα ό,τι βάλουν στο μυαλό τους, όποιον αριθμό κι αν λέει η ηλικία τους. Να σπουδάσουν, να ταξιδέψουν, να γυμναστούν, να αλλάξουν επάγγελμα.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά και «δίπλα» μας.

Ένας άνδρας σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, νικά τον χρόνο και κάνει αυτό που αγαπάει: πάει για κολύμπι το χειμώνα.

Ένα νεαρό ζευγάρι αφήνει τη ζωή στην πόλη και επιλέγει να ζήσει στο χωριό, να δημιουργήσει μία φάρμα και να μεγαλώσει τα παιδιά κοντά στη φύση.

Ένας μεγαλύτερος άνδρας στα 50 του θέλει να συνεχίσει να εκφράζεται μέσα από τον χορό.

Και μια νέα κοπέλα, η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο, θέλει, όταν μεγαλώσει να μαγεύει στη σκηνή με την υποκριτική της.

Έτσι, η φετινή ταινία της NN Hellas μας εμπνέει με παραδείγματα ανθρώπων που μεγαλώνουν, αλλά συνεχίζουν να προχωρούν, να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω. Είναι άνθρωποι που δηλώνουν με τον τρόπο τους τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν, τι εύχονται να συνεχίσουν να κάνουν και ποια σχέδια θα πραγματοποιήσουν στο μέλλον. Μέσα από μια κινηματογραφική ματιά 5 αληθινοί πρωταγωνιστές «ξεδιπλώνουν» τις ιστορίες και τα όνειρά τους στον φακό:

Σε όποια ηλικία κι αν αποφασίσουμε να κάνουμε πράξη τα θέλω μας, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας κάποιον να στηρίζει κάθε μας βήμα, κάθε μας προσπάθεια.

Όπως στηρίζει τους ανθρώπους της και τους ασφαλισμένους της περισσότερα από 40 χρόνια και η NN Hellas, μεγαλώνοντας φυσικά και η ίδια μαζί τους, αφού δημιουργεί τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα μετά τη συνένωση με την ΝΝ Hellas II (πρώην MetLife).

Η ΝΝ προχωρά μπροστά και  συνεχίζει να δίνει την ίδια υπόσχεση: ότι θα στηρίζει πάντα τα σχέδιά μας. Θα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους, δίνοντας έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια.

Παραμένει στο πλευρό ανθρώπων που μεγαλώνουν, αλλά συνεχίζουν να προχωρούν, να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω.Γιατί τα όνειρα δεν έχουν ηλικία και η ζωή είναι πάντα μπροστά.

To άρθρο Σημασία δεν έχει να μεγαλώνεις, αλλά να μη σταματάς να ονειρεύεσαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σημασία,simasia