Σικελία: Νεκροί, πλημμύρες και καταστροφές (pic, video)

21:46 15/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Σικελία από το κύμα σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το ιταλικό νησί το βράδυ της Τετάρτης (15.07.2020).

Ειδικότερα, η ισχυρή νεροποντή στη Σικελία προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων, οι οποίοι δεν κατάφεραν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Ormai tutti gli articoli di Repubblica finiscono con la dichiarazione sciscallesca dello sciacallo. L'altro ieri segnalavo l'articolo su Mattarella e il leader sloveno, oggi la bomba d'acqua a

Palermo. Che pena questo giornale.https://t.co/dkL1qcPUQu via @repubblica

— vittorio genovese (@genovitt) July 15, 2020

Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, δρόμοι στην πρωτεύουσα της Σικελίας, Παλέρμο, μετατράπηκαν σε ποτάμια, αυτοκίνητα παγιδεύθηκαν σε ανισόπεδες διαβάσεις, ενώ πολλοί επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν, κολυμπώντας (!) λίγο πριν το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους γεμίσει με νερό.

Άνδρες και γυναίκες της πυροσβεστικής ελέγχουν διάφορα σημεία του Παλέρμο για να εξακριβώσουν αν υπάρχουν παγιδευμένοι άνθρωποι. Ο δήμος της σικελικής πρωτεύουσας κατήγγειλε ότι δεν είχε ειδοποιηθεί από την Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας – όπως θα έπρεπε – για το βραδινό, σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Σικελία: Νεκροί, πλημμύρες και καταστροφές (pic, video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα