Σεβίλλη – Ίντερ 0-1 LIVE: Ιταλικό προβάδισμα από τα… αποδυτήρια με πέναλτι

22:06 21/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Σεβίλλη και Ίντερ  διεκδικούν (22:00) πίσω από κλειστές πόρτες-λόγω κορονοϊού – στο RheinEnergie Stadion της Κολονίας, το  τρόπαιο του Europa League 2019/20, σε ένα τελικό , που για πρώτη φορά πραγματοποιείται μόλις δύο ημέρες πριν από τον τελικό του Champions League.

Παρακολουθήστε LIVE τον τελικό από το newsit.gr

Αμφότερες οι ομάδες ήταν εξαιρετικές κατά τη διάρκεια του μίνι τουρνουά (Final-8)  στη Γερμανία, με τη Σεβίλλη (τέταρτη θέση στη LaLiga), έχοντας στον πάγκο της τον πρώην προπονητή της εθνικής Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουλέν Λοπετέγκι, να έχει αφήσει εκτός του κορυφαίου ραντεβού την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1).  

 Η ομάδα τη Ανδαλουσίας έχει ειδικότητα στην διοργάνωση (Κύπελλο UEFA/ Europa League), μιας κι έχει κερδίσει το τρόπαιο πέντε φορές (2005/06, 2006/07, 2013/14, 2014/15, 2015/16) κι έχει φτάσει σε έξι τελικούς. Πριν από την Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Γουλβς (που είχε προηγουμένως αποκλείσει τον Ολυμπιακό) και την Ρόμα , έχοντας τερματίσει στην κορυφή του πρώτου Ομίλου.

 Η Ίντερ, με τρεις κατακτήσεις αλλά όταν ήταν ακόμα Κύπελλο UEFA (1990/91, 1993/94, 1997/98), στα ημιτελικά απέκλεισε τους Ουκρανούς πρωταθλητές της Σαχτάρ Ντόνετσκ με σκορ 5-0, με τους Λουκάκου και Λαουτάρο να σημειώνουν από δύο γκολ

Όπως είναι γνωστό η ομάδα που κατακτά το τρόπαιο, εξασφαλίζει αυτόματα την παρουσία της στους ομίλους του Champions League (κάτι που όμως αμφότερες έχουν καταφέρει μέσω πρωταθλήματος) και θα επικεφαλής στην κλήρωση.

 Ελληνικό…χρώμα στον τελικό της Κολονίας, αφού ο Έλληνας διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος επιλέχθηκε ως 4ος διαιτητής από την UEFA για να συνδράμει το έργο του Ολλανδού Ντάνι Μάκελι, ο οποίος θα είναι ο διαιτητής της συνάντησης.Βοηθοί του Μάκελι θα είναι οι συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Χέσελ Στέεχστρα, VAR ο επίσης Ολλανδός Γιόχεμ Κάμπουις, βοηθοί VAR οι Kέβιν Μπλομ (Ολλανδία), Πάβελ Γκιλ (Πολωνία) και offside VAR ο Τόμας Σοκολνίτσκι.

To άρθρο Σεβίλλη – Ίντερ 0-1 LIVE: Ιταλικό προβάδισμα από τα… αποδυτήρια με πέναλτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα