Σερβία – Μιλουτίνοφ: «Προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα για τον Σίμανιτς – Θα παλέψουμε για εκείνον»

20:01 4/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Μπόρισα Σίμανιτς και τη συνέχεια της Σερβίας στο Mundobasket 2023, μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο χώρος του μπάσκετ παραμένει σοκαρισμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος -μετά τη σύγκρουσή του με τον Νούνι Όμοτ στην αναμέτρηση της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν- έχασε ένα νεφρό!

Ενόψει του αγώνα της Σερβίας με την Λιθουανία, ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, αναφέρθηκε στο θέμα και τόνισε

ότι ότι μετά το παιχνίδι οι παίκτες της Σερβίας δεν κοιμήθηκαν, καθώς προσπαθούσαν να βρουν αίμα και να βοηθήσουν τον Σίμανιτς.

«Είναι πολύ σκληρό για εμάς, ακούσαμε τι έγινε και στην αρχή δεν το πιστεύαμε. Μας επηρέασε και προσευχόμαστε για αυτόν να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό. Την περασμένη νύχτα μάθαμε ότι έπρεπε να κάνει μία ακόμα εγχείρηση. Προσευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά. Θα παλέψουμε για εκείνον για να τον κάνουμε περήφανο.

Δεν κοιμηθήκαμε μετά το παιχνίδι, προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα για εκείνον, επειδή έχανε αρκετό. Ήταν δύσκολη στιγμή για όλους και εύχομαι να μη συμβεί αυτό σε κανέναν στον κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολο, στην αρχή δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ένας τραυματισμός σαν και αυτός στο μπάσκετ» ανέφερε ο Μιλουτίνοφ για το θέμα.

To άρθρο Σερβία – Μιλουτίνοφ: «Προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα για τον Σίμανιτς – Θα παλέψουμε για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα