Σερέλης για το Παναθηναϊκός – Εφές: «Μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ένα ματς δεν είναι κάτι που μπαίνει στην κουβέντα»

13:23 1/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, την ώρα που ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης δήλωσε πως ο αγώνας με την Αναντολού Εφές περνάει σε δεύτερη μοίρα, αλλά τόνισε πως οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, εάν το αποφασίσει η Euroleague.

«Η

ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Οι προσευχές όλων μας είναι με τους τραυματίες!» ανέφεραν σε ποστάρισμα τους οι “πράσινοι”, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που συγκλονίζει την Ελλάδα.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές (02.03) βρίσκεται στον… αέρα, μετά και το τριήμερο πένθος που κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον προπονητή του “τριφυλλιού”, Χρήστο Σερέλη, να στέλνει -μέσω της κάμερα των καναλιών Novasports- τα συλλυπητήριά του στις οικογένειές των θυμάτων, να τονίζει πως η τραγωδία ήταν από το πρωί το πρώτο θέμα συζήτησης στις τάξεις της ομάδας, αλλά να συμπληρώνει πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα, αν η Euroleague αποφασίσει να γίνει κανονικά

Αρχικά, ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Προφανώς, όλη η χώρα. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Οι γείτονές μας πριν λίγο καιρό είχαν ένα πολύ μεγάλο σεισμό. Έχουν μετρήσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Βλέπουμε και εμείς, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Βλέπουμε πόσο ξαφνικά μπορεί να έρθει μια απώλεια. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Να δώσουμε συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη. Πραγματικά και στην ομάδα από το πρωί είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης, αυτό το δυστύχημα».

Ο 48χρονος προπονητής συμπλήρωσε στη συνέχεια για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, μετά την τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι πιθανό να αναβληθεί. Δεν το γνωρίζω αυτό το πράγματα. Είτε αναβληθεί, είτε δεν αναβληθεί εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Νομίζω ότι κακά τα ψέματα, ένα τόσο τραγικό γεγονός, το αν θα παίξεις ένα παιχνίδι μπάσκετ, δεν είναι κάτι που μπορεί να μπει στην κουβέντα. Αν μας πουν να παίξουμε, θα παίξουμε εννοείται. Αν αναβληθεί, θα προετοιμαστούμε για όποτε γίνει».

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

 

To άρθρο Σερέλης για το Παναθηναϊκός – Εφές: «Μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ένα ματς δεν είναι κάτι που μπαίνει στην κουβέντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σερέλης, Παναθηναϊκός – Εφές, Μετά, Τέμπη,serelis, panathinaikos – efes, meta, tebi