Σεισμός στην Τουρκία: Θρίλερ με Κριστιάν Ατσού – Αγνοείται ακόμα

15:33 8/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Θρίλερ με τον Κριστιάν Ατσού, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Η αρχική ενημέρωση του αντιπροέδρου της Χατάισπορ ήθελε τον Κριστιάν Ατσού να ανασύρεται ζωντανός από τα ερείπια των φονικών σεισμών στην Τουρκία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής παραμένει αγνοούμενος σύμφωνα με νέα ενημέρωση του γιατρού

της Χατάισπορ.

Μιλώντας στη «Hurriyet», ο Γκουρμπεΐ Καχβετσί δήλωσε ότι κλιμάκιο της Χατάισπορ έψαξε το νοσοκομείο στο οποίο φερόταν να έχει διακομιστεί ο Κριστιάν Ατσού, αλλά δεν τον βρήκαν, γεγονός που οδήγησε όλους στο συμπέρασμα ότι το άτομο που βρέθηκε ζωντανό δεν ήταν ο 33χρονος Αφρικανός ποδοσφαιριστής.

«Όταν ακούσαμε τα νέα πως τον πήγαν στο νοσοκομείο Dortyol, πήγαμε αμέσως να ελέγξουμε, αλλά δεν ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή, αποδεχόμαστε το ενδεχόμενο ότι τόσο ο τεχνικός μας διευθυντής, Σαβούτ Τανέρ όσο και ο Κριστιάν Ατσού δεν εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, δυστυχώς», ανέφερε ο γιατρός της Χατάισπορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάν Ατσού έμενε στον ένατο όροφο πολυκατοικίας που κατέρρευσε, έχοντας γυρίσει σπίτι του μόλις 20 λεπτά πριν γίνει ο φονικός σεισμός.

The Club Doctor of Hatayspor says, at the moment, the Turkish club are concluding that Christian Atsu is not the one who was found on Monday night.

Quotes verified as from @Hurriyet. pic.twitter.com/ZAg26BZ8hB

— Gary Al-Smith (@garyalsmith) February 8, 2023

To άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Θρίλερ με Κριστιάν Ατσού – Αγνοείται ακόμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεισμός, Τουρκία, Θρίλερ, Κριστιάν Ατσού – Αγνοείται,seismos, tourkia, thriler, kristian atsou – agnoeitai