Σεμπάστιαν Μπάες – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Έβγαλε πάθος και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Madrid Open

23:24 1/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Σεμπαστιαν Μπάεζ ζόρισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε αρκετά λάθη, αλλά έβγαλε μεγάλο πάθος, νίκησε με 2-1 σετ και και προκρίθηκε στους “16” του Madrid Open. Επόμενος αντίπαλος, ο Ισπανός, Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράλες (No.42 της παγκόσμιας κατάταξης).

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε 2 ώρες και 14 λεπτά για να “λυγίσει” την αντίσταση του Σεμπάστιαν Μπάες με 7-5, 3-6, 6-3 και να περάσει στον 4ο γύρο του Madrid Open, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Μπερνάντε Ζαπάτε

Μιράλες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα κακό ξεκίνημα -με πολλά λάθη- στο πρώτο σετ. Βρέθηκε να χάνει με 5-3 στα game από τον Σεμπάστιαν Μπάες, αλλά εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του και τελικά κατέκτησε το πρώτο σετ, επικρατώντας με 7-5 μετά από 51 λεπτά.

Το τρίτο σετ ήταν πιο ισορροπημένο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, καθώς οι δύο τενίστες κρατούσαν πιο εύκολα το σερβίς τους. Στο όγδοο game όμως ο Τσιτσιπάς έκανε το break, πήρε το πλεονέκτημα και τελικά έφτασε στη νίκη, κατακτώντας το σετ με 6-3 μετά από 41 λεπτά.

To άρθρο Σεμπάστιαν Μπάες – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Έβγαλε πάθος και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Madrid Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεμπάστιαν Μπάες – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2, Έβγαλε, Madrid Open,sebastian baes – stefanos tsitsipas 1-2, evgale, Madrid Open