Σε τραπ βίντεο-κλιπ ο Ροναλντίνιο με ημίγυμνα μοντέλα (video)

11:37 18/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ροναλντίνιο φαίνεται ότι άφησε για τα καλά πίσω του την περιπέτεια του στη φυλακή. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε video-clip τραπ μουσικής, όπου εμφανίζεται με μπάλα, γυναίκες και ποτά.

Το project στο οποίο συμμετέχει και μέσω του οποίου θέλει να βοηθήσει νέους καλλιτέχνες ν’ αναδειχθούν στο συγκεκριμένο είδος μουσικής, ονομάζεται Tropa de Bruxo (θίασος του Μάγου στα ελληνικά).

“Η σάμπα και η παγόδα ήταν πάντα μαζί μου γιατί βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι επίσης κοντά στη rap, το hip hop και την τραπ”, δήλωσε ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξη του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «SportbuzzUOL», ενώ αναφέρθηκε στους στόχους του νέου εγχειρήματος. 

“Το Tropa de Bruxo είναι ένα project ανάμεσα σε μένα και στο Wusta Studio. Θέλω να αναδείξω νέους καλλιτέχνες, αλλά και να ωθήσω ακόμα και ήδη γνωστούς μουσικούς να γίνουν καλύτεροι. Η μουσική ήταν πάντα κομμάτι της ζωής μου και μεταμορφώνω κομμάτια της καθημερινότητας μου σε μουσική. Οπότε, μπορείτε να περιμένετε πολλές συνεργασίες, σε συνδυασμό βέβαια με τα οκτώ τραγούδια που θα κάνουμε. Θέλω όλοι να ασχοληθούν με την trap μουσική”.

 

To άρθρο Σε τραπ βίντεο-κλιπ ο Ροναλντίνιο με ημίγυμνα μοντέλα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα