«Σχεδόν Ενήλικες» ετοιμάζονται για MEGAλη είσοδο- Φωτό από τα γυρίσματα

17:58 11/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Συντελεστές που προϊδεάζουν για ένα πολύ ενδιαφέρον κι αξιόλογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει κι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στο Newsit.gr  το αποτέλεσμα αναμένεται να δικαιώσει το MEGA για την επιλογή του, καθώς όλοι δουλεύουν πυρετωδώς αλλά με μεγάλη προσοχή.

 Μετά από χρόνια απουσίας από τη συγγραφή σειράς η Μυρτώ Κοντοβά επιστρέφει με σενάριο βγαλμένο… σχεδόν από το σήμερα!  «Σχεδόν Ενήλικες» ο τίτλος της καινούργιας σειράς που θα προβληθεί από

το MEGA με την ιστορία της να εκτυλίσσεται στην Αθήνα του 2020 και με πρωταγωνιστές ανθρώπους που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από την ελληνική κρίση, τα μνημόνια, τον κορονοϊό και… άλλο κακό να μην μας εύρει! Βέβαια μην φανταστείτε ότι θα σας πιάσει… μίρλα παρακολουθώντας την αφού το σενάριο βλέπει το ποτήρι… μισογεμάτο, από τη χιουμοριστική πλευρά του με τους ήρωες να διαπιστώνουν ότι υπάρχει και… φως! Και όσα θα συμβούν στην κατοικία με κήπο αλλά και ταράτσα στην πόλη θα είναι αρκετά για να διαπιστώσουμε ότι ακόμα και σε δυσάρεστα υπάρχει η κωμική πλευρά.

 Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες και την επόμενη θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη με τους πρωταγωνιστές Γιάννη Στάνκογλου, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμου να χαίρονται την κάθε σκηνή. Όπως αναμένεται να γίνει και με το τηλεοπτικό κοινό από τον Οκτώβριο που η κωμική σειρά «Σχεδόν ενήλικες» θα είναι στο πρόγραμμα του MEGA και μία φορά τη βδομάδα θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές  με σκηνές τρυφερότητας, έρωτα και… μυστηρίου…!

To άρθρο «Σχεδόν Ενήλικες» ετοιμάζονται για MEGAλη είσοδο- Φωτό από τα γυρίσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα