Σασμός: Υπόκλιση στις σπαρακτικές ερμηνείες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, της Μαρίας Τζομπανάκη και του Δημήτρη Λάλου

10:06 7/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο «Σασμός» μας προσέφερε ακόμη ένα συνταρακτικό επεισόδιο. Η κηδεία του Νικηφόρου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Δημήτρη Λάλο να «αναγκάζουν» τους χρήστες του twitter να υποκλιθούν στις ερμηνείες τους.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (06.11.2023) στο Σασμό ήταν ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, με σπαρακτικές ερμηνείες, που καθήλωσαν, συγκίνησαν κι έκαναν το Twitter

να υποκλιθεί.

Σκηνές που θύμισαν αρχαία τραγωδία έκαναν τους χτήστες του twitter να αποθεώσουν τους ηθοποιούς, ειδικά τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Δημήτρη Λάλο.

Μέσα από ένα σπαρακτικό μοιρολόι, το οποίο διέτρεξε ολόκληρο το επεισόδιο, «αποχαιρέτησε» η Καλλιόπη της Μαρίας Τζομπανάκη τον εγγονό της, Νικηφόρο.

Σαν μια τραγική ηρωίδα, μια γυναίκα που το δάκρυ της μετατρέπεται σε αργό θρηνητικό και πένθιμο τραγούδι, νεκροστολίζει και ξεπροβοδίζει τον λατρεμένο της εγγονό.

Θρήνος βουβός κι απόλυτα συνταρακτικός.

Σε μια εικόνα τραγικού πένθους, μέσα από  μια «πιετά», η Βασιλική της Μαριλίτας Λαμπροπούλου γίνεται το σύμβολο της μητέρας που θρηνεί. Μέσα στο θρήνο της Βασιλικής, σε αυτό το απόσταγμα βαθιών αισθημάτων, ενυπάρχει ο επιτάφιος θρήνος αλλά και ο θρήνος κάθε μάνας απανταχού της οικουμένης, η οποία σπαράζει για το χαμό του παιδιού της.

Η κραυγή της σαν βέλος διέσχισε τους αιώνες για να φτάσει στο σήμερα, αντηχώντας πιο δυνατά κι από τον πένθιμο μεταλλικό χτύπο της καμπάνας.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο twitter…

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Μαθιός όπως και όλη η οικογένεια Σταματάκη βλέπουν τη Βασιλική να μεταλλάσσεται σε κάτι που τους τρομάζει. Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη που είναι ανένδοτη, να μη συνεχίσει τη βεντέτα, την ίδια στιγμή η Βασιλική, την διαγράφει από τη ζωή της.

Όλο το χωριό σε αναβρασμό, ενώ η Εύα απλώνει τα δίχτυα της, κρύβοντας από όλους και από τον Παύλο τον απώτερο σκοπό της. Από τη μεριά τους οι Βρουλάκηδες ετοιμάζονται για το νέο κύκλο αίματος.

Στο μεταξύ μια νέα δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει κι άλλη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Σασμός: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

To άρθρο Σασμός: Υπόκλιση στις σπαρακτικές ερμηνείες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, της Μαρίας Τζομπανάκη και του Δημήτρη Λάλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Υπόκλιση, Μαριλίτας Λαμπροπούλου, Μαρίας Τζομπανάκη, Δημήτρη Λάλου,sasmos, ypoklisi, marilitas labropoulou, marias tzobanaki, dimitri lalou