Σασμός: Η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη

22:21 9/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στo επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα προβληθεί την Παρακσευή 10 Μαρτίου.

Σασμός: Παρασκευή 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 94

Όλο το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη. Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό ενώ η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη.

Η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα

απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Η Τζένη με το Νικηφόρο τα βάζουν κάτω να δούνε πού βρίσκονται. Ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Έλενα, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης πέφτει στα δίχτυα της.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος
Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων 
Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου 
Πρωταγωνιστούν:
Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

To άρθρο Σασμός: Η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Στέλλα, Φαρμάκη,sasmos, stella, farmaki